Rendeltetettség és Megbízhatóság
2019. szeptember 09. írta: Kekplatanfa

Rendeltetettség és Megbízhatóság

Üdv és Sziasztok!

Komoly témák ezek. Nem is hinnénk napjainkban, hogy a Kozmikus Egyetemes Rendszertan milyen ok-okozati Karmikus rendszert eszelt ki ellenünk. Hisszük e, vagy sem, a világ, sőt, maga az emberek sorsa különböző döntéspilléreken nyugszik. Semmi sem az, aminek látszik. Az emberek viszonya egymáshoz olyan, mint amikor az ember meghatározza, mi alapján nyilvánuljon meg. A pillér, mely a személyiség alapját, szelleme jelentős részét teszi ki, nagy mértékben hozzájárul az egyetemes kozmikus szintek tartásához.
És akkor most rá térek a lényegre. A rendeltetettség és megbízhatóság kérésére. Itt most nem az eleve elrendeltetettségről akartam beszélni, habár sokaknak ez jut elsőnek eszükbe a rendeltetettségből. A lelkek különböző szellemi rendeltetettségben és különböző megbízhatósági fokokban tartják fent magukat, és ami a legrosszabb, hogy ezeket a hányadosakat nem mi határozzuk meg, hanem az egyetemes rendszertan, amit ki tudja, kinek a hozzájárulásával, talán a szellemi segítők vagy egy Isten hozzájárulásával döntenek el.
Hogy mit értek rendeltetettség alatt? Ez a megbízhatósággal szorosan összefügg, de most külön elemzem. A rendeltetettség az, hogy milyen szinten van valaki felé, vagy alá rendeltetve egy lélek. Habár köztudottan a lelkek döntő többsége maga alá rendel azt, és úgy, ahogy csak tud. De ennek ellenére Isten nem veszi tudomásul azt, hogy mindenki mindenki alá rendelje a másikat, hanem megszabott rendeltetettségi fokozatokat, ki alá milyen mértékben kell rendeltetni a többi lelket.
Nyilván a tudatos léleknek alá rendeltetettebb a tudattalan lélek, ez alap, ezért kell tiszta, éber tudatossággal rendelkezni. Ez a szellemi szinttől függ. De a rendeltetettségnek más a hányadosa. Minél megbízhatóbb, újabb?? vagy kreatívabb?? a lényeg, minél szellemi ütőkártyább valaki, annál magasabb szintre van rendeltetve, persze mindenki tudja, hogy vannak népek, rendek, csoportok, amelyek alapból a másik felé vannak rendeltetve, de a rendeltetettségnek is vannak fokozatai. Például a súlyos alárendeltetettségben a léleknek nincs életkedve, pesszimista, gyenge, fáradt, nem utolsó sorban negatív, vagy közömbös. Közép rendeltetettségben, - amikor egy lélek még eléggé ütőkártya, és megbízható, nagyjából itt vannak azok az emberek, akik az emberiség jelentős hányadát teszik ki - szintén életunottak, de sokszor feldobottak, érzelmeik szeszélyesek, időjárásfüggők, állapotfüggők, hangulatfüggők, ők már javarészt az értelmiségből kerülnek ki, de sokan vannak itt. Itt az ember igényli az aktivitást, de még nem kíván túl nagy felhajtást maga körül. Rendeltetettség nélkül az emberek optimisták, jókedvűek, és itt a felérendeltetteken kívül minden alá rendeltetett lélek alattuk van szellemileg. A rendeltetettség mentes lelkek igénylik a napi aktivitást, kifejezetten optimisták ha másik dicsérik, segítenek másokon, és képesek új dolgokat mutatni, de mindenek előtt rendkívül rugalmasak. Az enyhe fokozatú felérendeltetettek már életvidámak, pörögnek, derűsek, és általában nagyokat alkotnak, főleg a kreatívitás terén, de a tudományban is képesek teret hódítani. Az enyhe felülrendeltetettek már döntenek a sorsuk felett, néha mások felett is, és rendkívül pozitív az életszemléletük. A közép felülrendeltetettek sokszor hiperaktívak, örökmozgók, leginkább túráznak, kirándulnak, kikapcsolódnak, nem tudnak egy helyben ülni sokáig, ha igen, nagy fokú szellemi intenzívitásra képesek. Mindig lenyűgözik a másikat, ha belépnek valahova, feltűnnek, és rendkívül nagy újítók. A felső felülrendeltetettek azok, akik képesek még a mély, erős alárendeltetettekben is feltámasztani némi életvidámságot, boldogságot, nem kell nekik mondani, hogy pörögjenek, bár ők már inkább szellemileg aktívak, kutatók, professzorok, tudósok, docensek, és egyéb nagy szellemi alkotók, akik szinte a nap minden percében gondolkodnak, és újítanak. Ők is sokat mozognak, és rendkívül pozitívak, megjelenésük az egész helyiséget feltölti. Ráadásul felelőségtudatuk is nagy, és éppen ezért nem csak foglalkoznak másokkal, de sokszor mások útját is terelik, ők tulajdonképpen a szellemi segítőknek is nevezhetőek már.
Hogy milyen jelentőssége van még a rendeltetettségnek? Nem csak a lelki állapotot és a hangulatot befolyásolja, hanem tulajdonképpen ők az áldozati bárányok. Igen, fájdalmas, és szégyen kimondani, de az alárendeltetett lelkeknek mindig hamarabb kell elhasználódniuk, mint a felérendeltetett léleknek, és táplálják tudtukon kívül a felérendeltetetteket. Tulajdonképpen a felérendeltetettek a nagy fokú szellemi és érzelmi intenzívitást az alárendeltetettekből szerzett szellemi- érzelmi- és spirituális energiával érik el, akik úgy is adják ezt, hogy nem érintkeznek a felérendeltettettel, csak közvetlen közelükben tartózkodnak. Mikor találkozik egy alárendeltetett egy felérendeltetettel, akkor, ha a felérendeltetett nem adja meg a tiszteletet neki, és nem figyel rá - mert egoista az alárendeltetett, vagy mert nem elég éber, vagy mert nem hívja magára a figyelmet - akkor érezhet némi bizsergést, hideg fuvallatot, lehűlést, úgy érzi, a helyiség hidegebb lett, még ha meleg is, gyengébb lesz, vagy akár tüsszenthet is, és akaratlanul is abba az irányba kell hogy forduljon, ahol a felérendeltetett lélek tartózkodik. Ha megadja neki a tiszteletet a felérendeltetett, akkor az alárendeltetett jó eséllyel tovább bírja mellette, de szellemi energiája lassan így is átpárolog a nagy intenzívitású felérendeltetettbe. Ha huzamosabb ideig tartózkodik egy alárendeltetett lélek a felérendeltetett lélek mellett - akár intézményben, kórházban, háztartásban, otthonban - nagyban lecsökken a lelki ereje, és megrövidül az élettartalma. Ha nem szolgálja a felérendeltetettet, akkor az is elképzelhető, hogy hamarabb is hal meg, bár mindenképpen neki kell előbb eltávoznia.
Megbízhatóság. Ez legalább olyan érdekes kozmikus karmikus egyetemes rendeltetés, mint a felé- alá rendeltetettség. Meg is mondom, miért! Mikor megbízható az ember? Kérdezzük sokan. Akkor, amikor biztonságos a mellette tartózkodás? Hát most megdöbbenünk, mert nem. Akkor, amikor szeret? Megint megdöbbenünk, mert nem. Akkor, amikor elég boldogsága van? Igen, ez már közelít, de még nem az igazi. Akkor megbízható egy ember, amikor kellő minőségi kozmikus mátrix áramlik ki illetve be a személyiségén!!! keresztül a szellemébe. Amikor jó minőségű, kifejezetten pozitív, emelő, építő, vagy mondjam úgy, hogy javító, minőségi finom, elegáns energia áramlik egy lélek univerzumán keresztül az ember szellemi testén át a kozmoszba, és onnan vissza. Mikor létrejön a minőségi kapcsolat a kozmikus energia és a lélek univerzuma között, akkor tiszta tudatosság jön létre, ami emelő, építő, pozitív, és finom energia, és ekkor szokta a kozmikus rendeltetettség az illetőt pozitívnak, azaz megbízhatónak rendeltetni. A megbízható emberek nem csak felérendeltetettek a nem tiszta minőségű energiaáramoltatóknak, de az akaratuk is sokkal erősebb, ráadásul sokszor szabadon, és függetlenül gondolkodnak. Meglepő, ha azt mondom, hogy egy tömeggyilkos is lehet megbízható? Gondolom meglepő, de hát a magas erkölcstan még nem teszi lehetővé, hogy másképp gondolkodjunk. Megteheti, a fontos az, hogy a többi megbízható személy ne vegye észre, de ha észre veszi is, ne ítéltesse el. A nem megbízható személyekkel eleve nem foglalkozik a rendeltetettség, és a megbízható személy nem veszi észre, akkor szabad kezet kap a megbízható lélek.
A megbízható lélek gyakorlatilag eldöntheti, hogy szeret, vagy nem szeret, nem kell feltétlenül biztonságban érezni magunk mellette, bár sosem árt, ha biztonságos, és mindenek előtt akkor nyilvánítja ki a pozitív energiáját, amikor akarja, az akarata tiszteletben lesz tartva, amíg a megbízhatóság fenn áll a minőségi mátrixban, addig nincs számon kérve tőle semmi. Ha viszont meg szakad a kozmikus kapcsolata a pozitív energiával, onnantól kezdve hiába biztonságos, és szeretetteljes, mert nem megbízható, éppen ezért akarata alá lesz rendeltetve a kozmikus kapcsolatokat folytató illetőnek. Nem véletlenül mondják sokan, hogy a nők konokabbak, akaratosabbak, mert az ő energiájuk finomabb, magasabb kapcsolatban állnak a kozmosszal, így akaratuk is erősebb, megbízhatóak, a férfiak vesztére, vagy sem, a megbízhatóság a lelki minőségen múlik, Kérem, mindenki szabad kezet kapott, tessék törekedni!

Minden jót

kekplatanfa

A bejegyzés trackback címe:

https://kekplatanfa.blog.hu/api/trackback/id/tr6015054684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása