Képzeletvilág, és Álomvilág, más néven az Öntudatunk realitása
2020. április 25. írta: Kekplatanfa

Képzeletvilág, és Álomvilág, más néven az Öntudatunk realitása

Sziasztok és Üdv mindenkinek!

Napjaink világában többféle szellemi és pszi tudományág létezik. Ilyen az álomkutatás, az álomfejtés, - amire már volt példa az ókorban is, bölcsek, jósok próbálták megfejteni az álmokat - és a képzeletképzés, illetve a képzeletvilág fejlesztés. Az öntudat az a tudatállapot, ami az elmén keresztül az elme által kibocsátott tudatmezőben kap kulcsfontosságú szerepet, mint a tudat mentális kivetülése, ezzel vagyunk eszménknél, ezzel végezzük el a kommunikációt, a tájékozódást, és a mozgáskoordinációt.

A képzeletvilágunk számos ponton megnyitja a világ előtt a hitünket, világnézetünket, és a fantáziánkat. Egyes tudósok odáig merészkednek, az agy képes belelátni a jövőbe, és így éri el, hogy vizuális, audió vagy más képzelést létrehozzon, más tudósok a pszichére esküdnek, hogy annak az erős öntudati kivetülése, de ez mind csak nézőpont kérdése.

Az Álomvilág már számtalan tudományban helyet kapott, mint például az IT és az Informatika - játék és konzoliparában, a radar, és drón keresésben, és még az űrkutatásban is. Álomnak nevezzük azt a megtartóztatást, ahol mi fordulunk az elménk felé, hogy közvetítsünk közvetlenül a jobb agy féltekünknek viziókat. A Képzelés az álom felett van, mert nem csupán arra ad lehetőséget, hogy viziónk tájékozódjon az öntudat relaitás, és elrugaszkodás küszöbe között, de képes okkult nézeteket is elénk tárni, mint például a vizió és a vizuális kommunikáció összekeverése, amiben képesek vagyunk megtalálni saját fantáziánkat, egyéb legjobb tájékozódottságunkat, és rögeszméinket is.

A tudat és az elme ma már nem játék. Mégis, úgy gondolom, a jövő tudománya előtt ez még csak a kezdet, mert ezekkel a szellemi tudományágakkal fogják létrehozni, és megalkotni a kései időket, és természetesen az emberi magaviseletét, és megnyilvánulását. A pszi az tulajdonképpen egy képesség, amivel irányíthatjuk a képzeleterőnket, akár fizikálisan, akár vizuálisan, de még audióként is. A psziché viszont az öntudatunknak azon része, amivel magunkra látunk, magunkat látjuk, egyfajta álomvitalitás, amivel nem képesség szerint ugyan, de megmagyarázhatóan a tér, az idő, a lét, a krónika, és a rezgés felé emelkedhetünk, mint irányító mechanizmus.

További jókat

Kékplatánfa - kekplatanfa

https://www.travian.com/hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kekplatanfa.blog.hu/api/trackback/id/tr4715640862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása