Testünk Gravitációs- Tömegvonzási- és Mágneses térerője (12-es (XII.) számú bejegyzés)
2019. október 07. írta: Kekplatanfa

Testünk Gravitációs- Tömegvonzási- és Mágneses térerője (12-es (XII.) számú bejegyzés)

Üdv és Sziasztok!

Testünk Gravitációs tere nem más, mint az a köztes erő, amit lendülettel, és szellemmel viszünk, és ott adjuk le, ahol a legkönnyebb a mozgás illetve a kiterjedés. Ilyen például az Éter vagy a Szél. Tömegvonzás ott létesül, ahol a legkiteljesedettebb a szeretet, az érzelem, és jobban telítődik a frekvencia, vagy a hercz. Ilyen például a Tűz, vagy a Fém.
A Mágneses térerő! Talán erről írhatnék még egy pár sort. Mert ez majdnem olyan, mint a Kémia elméleti nyolc eleme, csak kicsit másképp, bár mondjuk az egész blogbejegyzés hasonlít rá, csak ez a fizika része.
A Mágneses térerő nem más, mint az a hullámhossz, amivel összekapcsolódnak az érzékszerveink a mentális-szellemi intuícióhoz. A Mágneses térerő távolról érzékelhető egy gép, egy tárgy, vagy egy ember, de még egy állat közeledésével is. Minden aura. Az Aurisztikus kivetülés 255 méter. Ami eme távolságba behatol, annak változtató erejű mágneses térereje van az érzékszervekre, a testi szervekre, és az egész geometriára.

További jókat

kekplatanfa

https://www.travian.com/hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kekplatanfa.blog.hu/api/trackback/id/tr715207822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása