2022.09.30.-2022.10.14. Tízenöt nap is sok tud lenni!
2022. október 13. írta: Kekplatanfa

2022.09.30.-2022.10.14. Tízenöt nap is sok tud lenni!

Tizenöt nap is sok tud lenni, ez kétségtelen. Valamikor azt mondja az ember, csak 30-50-75 nap a hosszú, de valamikor a 15 nap is idő. Legyen az éhezés, vagy kezelés, vagy őrzöttség, vagy szolgálat, vagy munka, vagy egy dokumentum, amivel napi rendszerességgel 15 napig dolgozunk, egy teve felnevelése 15 napos koráig, 15 nap sok a pénzben is, valahol jól megfizetik, valahol a kutyának sem kell ennyi idővel. Ma már 15 nap alatt el lehet tekerni bárhova Európában, 15 nap alatt oda-vissza fordul Eurázsiában a kamion, 15 nap egy cserkésztáborban, egy vakáción, de Balaton partján is el tudnák képzelni hosszú időnek tizenöt napot. Kikapcsolódni ugyan nem lehet ennyi idő alatt, arra kell azért 30 nap, na de valljuk be, a változásra is. Mégis, 15 nap alatt a tengerparton ki lehet cserélni az embert. Viszont tizenöt nap nem minden, de ha beosztjuk jól, lehet szép időszak is.

Most nem lesz több bejegyzés idén, de gratuláljanak a Holdfény Napfény Telihold Csapatnak, ami Csapat a szeretetért, mert idén november 11.-én ünnepli a második születésnapját, immár 2 éves. És egyúttal Boldog Karácsonyi Ünnepeket, Kellemeseket is, meg meghitteket is, és sikerekben gazdag új esztendőt vagy évet kívánok minden blogom olvasójának, akár a Kékplatánfa olvasónak, akár a Telihold olvasónak. Egyúttal közlöm, hogy a kék platánfa most ünnepli újra alapításának harmadik esztendejét, 2019 szeptemberében indult újra, 2016 májusában zárt, már 3 éve töretlenül törtet előre, köszönöm mindenkinek. Most nem lesz se áram, se internet egy ideig, de egy biztos, mindenkinek szépeket és jókat, kellemes ünnepeket, is új esztendőt vagy évet, egyelőre bizonytalan, mikor fogok írni. Reményeim szerint még az idén, és akkor újból köszöntök, de ha jövőre, akkor jövőre.

Kékplatánfa

https://www.travian.com/hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kekplatanfa.blog.hu/api/trackback/id/tr8217953752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása