Ha minősítés, akkor jó komplex minősítés!
2020. december 30. írta: Kekplatanfa

Ha minősítés, akkor jó komplex minősítés!

Sokan beszélgetnek az elmúlt 10-15 évben, úgy átfogóan a leszázalékolásról, rokkantságról, rehabról, segélyről, távmunkáról, részmunkáról, bérmunkáról, alkalmi munkáról, szociális munkáról, közmunkáról, beosztott munkáról, vagy akár részmunka időről...

Nos, azt kell gondolnom,hogy előbb utóbb mindenki eljut odáig, hogy fú, kész, nincs tovább...

Nem csak a kiégés, elfáradás, pszichés megterhelés, legyengülés, baleset, vagy áldozat jár ezzel... előfordulhat öregséggel, sérüléssel, de akár mérgezéssel, vagy fertőzéssel, esetleg érzékenységgel is...

Ilyenkor jön szóba az orvosi-kórházi ellátás... (amire szerintem nem lenne szükség megfelelő orvosszakvélemény, vagy orvosprofesszor, vagy szakember jelenlétében, biztos, elégtétellel ellenőrzött, átfogó gondozási terv, és rehab sokat segíthet, szakemberrel, pszichológussal való beszélgetés, fizetett orvossal való konzultálás, vagy megfelelő, tudományosan és orvosilag is alátámasztott terápiával vagy fiziológiai masszással, esetleg ellenőrzött állami docens jogi útjával megoldható lenne a kórházi bennfekvés elkerülése...

Talán még a gyógyszer, és a pszichiáter érkezése is megelőzhető lenne, de ha elkésve, az se gond, felcserélni jogi úton, megfelelő rehabilitációs szakigazgatási szervnél, vagy orvos szakvéleményezővel a rehabilitáció szellemi területre, és vagy "(értelmi)" esetleg eszmei területre is áthelyezhető lenne... "Bár ma ezt még csak a gazdag- előkelő- és sztár polgárok tehetik meg, szerintem ez is csak egyelőre van így... én bizakodó vagyok!"

A jó komplex minősítéssel sokat ér az ember, ha nem ételre kéri, hanem rezsire, vagy lakbérre, vagy csak ételre kéri, esetleg szociális támogatással kéri, mint munkabér+szociális támogatás, ezen felül alkalmi- és vagy távmunkát végezz konkurens szektorban, megkeresheti akár (még súgok: 12. osztály letevőjének: Verseskötet- Regénykötet- Novellás-gyűjtemény megjelentetése: évi 50.000 huf) megkeresheti akár a havi 80.000-100.000 ezer forintot, évente az egymilliót, ami nem kevés fizetés, én úgy gondolom - ha csak nem jön közbe adósságrendezés!

Íme, egy jó komplex minősítés, nálam beválik, nem pont ennek kell lennie, de ehhez hasonlónak:

 

Jó komplex minősítésem van, gyors, és pontos gépíró vagyok, precíznek, ügyesnek, és finomnak tartom magam. Türelmem, és kedvességem nagy. Az első munkahelyem első átfogó, tehát évből évbe tartó évemben jól alkalmazkodtam, szociálisan megfelelek, csak ki kell pihennem magam. Nincs nagy igényem, havi 50,000 huf-ért sok mindenre képes vagyok!

 

Fizetési rátációs véleményem szerint ennyi is lehetne össz kiadásként az életvitelre:

 

5000 HUF VILLANY
5000 HUF GÁZ
5000 HUF FŰTÉS
5000 HUF LAKBÉR
5000 HUF ADÓSSÁG
5000 HUF CSATORNA (PISI-KAKI)
5000 HUF VÍZ
11040 HUF KAJA
2500 HUF KUKA
5000 HUF INTERNET
5000 HUF KÖZÖS KÖLTSÉG
VÉGE 47500
KAJÁVAL 58540

 

Persze ez egyelőre még nem megvalósítható, talán majd a forint erősödésével... hátha..

 

Így minden hónapban félre lehetne egyéb iránt tenni 40.000 HUFot, de az ország válságos pénzhelyzetére (BUXA, GDP, stb...) legalább 10.000 HUFOT pedig mindenképpen félre kellene tenni egy embernek, egy lakásban, egy hónap. Elvileg egy lakás se egy emberből áll, több ember, több száz ezer, a megoldás nem elképzelhetetlen... erről majd írok februárban részletesebben!

 

Addig is...

 

További pihenést, és relaxálást kívánok...

 

A rehabilitációs sorstársaimnak is

 

kékplatánfa

https://www.travian.com/hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kekplatanfa.blog.hu/api/trackback/id/tr6416364498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása