A Nemzésről- és Fogantatásról!
2020. december 27. írta: Kekplatanfa

A Nemzésről- és Fogantatásról!

Általános megállapításom a termékenyítést illetően:

Az APA 1000 életen át kiható genetikai rendszerrel rendelkezik, mely nevében utódja akaratát és személyiségét 1000 életen át formázhatja, hathat rá, és változtathatja. Az 1000. élet a tetőpont, akkor tetőzz az apa akaratának és személyiségének a megnyilvánulásra a rátációs kompinációs együtthatása a legjobban, mely szerint az 1000. leszületés csaknem maga az 1000 leszületéssel ezelőtti apa teljes genetikája. Utána gyengülő tendencia lehet az apja nemzésének hatása, 5000-10.000-ig mással együtthatva még változtathatja az akaratot, és a személyiséget, de már nem mutat ki jelentős hatást.

Az ANYA 500 életen át kiható genetikai rendszerrel rendelkezik, mely nevében utódja érzéseit, és együtthatását 500 életen át formázhatja, változtathatja, - tekintve akkor, ha mindig, vagy akár ha 35. életévéig vele tartózkodik, vagy érintkezésbe kerül vele -. Az első 400 elkövetkező leszületésében a gyermek viszi tovább erős dominanciával az anya génháztartását, és génbankját, - akkor is, ha meghal - az utolsó 100 életben enyhe, vagy semennyi a hatása, amikor is erős anyaszeretet, és vagy hiányérzet támad fel az utódban, és ha ekkor nem kapja meg az anyát, akkor nem lép életbe a kamatos kamat, melynek értelmében akár 900 életen - vagy többen (500 a tét) kamatozódik az anya érzelme. Legjobb kamatozódási életmegtevés nincs, de hatása rá sokszorosan életbe léphet. Az 501. élettől enyhe vagy szinte semennyi a hatása az anyának az együtthatásra, vagy érzelemre, kivéve, ha érintkezik vele, azonban nem szabad megfeledkezni a dominancia-apai-dualizációról, melynek értelmében ha úgy domináns az anya, hogy az apa vonzódik hozzá, akkor az apa is 1000 felett lehet, és az anya is 500 felett! Az anya csökkenő tendenciája az együtthatásra és az érzelmre továbblépés, ami az anya letudása.

A bejegyzés trackback címe:

https://kekplatanfa.blog.hu/api/trackback/id/tr3516359080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása