102. Blogbejegyzés - Sok minden lesz, ígéretek!
2022. május 13. írta: Kekplatanfa

102. Blogbejegyzés - Sok minden lesz, ígéretek!

Üdv És Sziasztok!

Sokáig nem jutottam szabad időhöz, és tudom, messengerről, emailezésről, sms-ezésről, naplóvezetésről, novellaírásról, és megosztásról nem feledkeztem meg, de a blogról valahogyan sikeredett. Még a Gportáljaimra is jutott egy csekély idő, bár igaz, 2021-ben, és az is igaz, azt igyekszem még a blognál is jobban hanyagolni, nem úgy, mint a facebook oldalakat, mert azokra hetente írok, és bizonyos okokból kifolyólag nagyon odafigyelek rájuk, (ott mindent megtaláltok rólam: Régi Korok Anime Amvi Ovái a fő facebook közösség). Csaknem öt hónap, ez elég sok, azt hiszem már volt egy ilyen hosszú kimaradás, remélem, harmadikra nem kerül sor. Nem az a baj, ha van egy vagy kettő kihagyott hónap, hanem azért ne negyedéveket meghaladó írás legyen a blogon, mert jogos is, ha fél évig nem ír valahova az ember, akár a számítógépébe, akár a telefonjába, akár az ipadjába, akár a facebookra, akár a lapolvasót nem bővíti valami írással, jogos az elromlás, törlés, tiltás, és egyéb szankció, akár halandótól jön, akár valami égen járótól. De annyit megígértem még a Telihold Team Facebook oldalán, hogy lesz Csoda Novella, főképp Téli, mert Télen akartam megírni, de valahogy elmaradt ennek eshetősége, nem volt szabadidőm, pedig született pár alkotás, vers is, novella is, a gépemen. Viszont nem mondhatjátok, hogy nem érkezett más. Mert foglalkoztam közösségeimmel. A Telihold A szeretet lapja, A Kék Platán Fája Az értelem lapja, aminek sajnos már (Kék Platán Fája Facebook rajongói oldalévek óta elérhetetlen egy többszörös belépés miatti zárolás miatt a facebook oldala, de személyi azonosító okmányt kér, és azt nem szolgáltathatom ki a hálózat felületén illetékteleneknek, pláne nem közösségi oldalakon, max szolgáltatói oldalakon, például Telefonszám adategyeztetése, Ügyfélkapu, Kormányablak, stb, de én ennek ellenére is mindig arra szólítom fel az embereket, ne adják ki adataikat illetékteleneknek, és pláne ne bankkártyával, mindenképpen a megfelelő bankkártya terminál géppel olvassák le a kártyát, akár érintésre, akár a postásnál vagy a pizzafutárnál a kézi terminálban, de ne valami QR fotót csináljatok, mert az pénzveszteség, és adatkiszolgáltatottság.

Szóval mindenképp jönni fog a Csoda Téli Novella, és talán a Művészet és Kreatív Hobbira is a Nano novella, és a Régi korok Anime Amvire is az Ova, illetve a Love Manna Gportal oldalra is a Bleach, a Sword Art Online, az AnoHana, és a Hakuouki menürovat, leadott szavazatok alapján, de hogy mikor, azt nem tudom, amikor ismét szabad időm engedi, remélem, nem lesz újra három hónap árnyékában, vagy azt meghaladva kimaradás akár a blogon, akár máshol, mert annak nem örülnék. Most kikapcsolják a villanyt - áramot, és a netet, ezért hosszabb ideig nem leszek elérhető, aztán vizsgázok is, és álláskereső is vagyok, szóval nem könnyű, de mindenképpen fontosnak tartom mind az Értelem mind az Érzelem vállalkozásomat, és foglalkozni fogok velük, ha szabadidőm amint engedi, remélem, minél hamarabb..

Eredmények a Kék Platán Fája Blogon: 180 elért magyar ip cím és 13 elért amerikai ip cím valamint több mint 600 látogató a medium flag alapján, valamint 1050 magyar ip cím, 49 amerikai ip cím, 20 román ip cím, és 15 német ip cím, és több, mint 2050 látogató a Hard Flag alapján, az 2019, a medium 2021. Majd lesz 2022 is, előre is elnézést, hogy a Platánon nem volt 2020.

 

Köszönöm mindenkinek a látogatást, további eredményekért csak ilyen szorgosan tovább

 

Kék Platán Fája - Az Értelem Felsőfoka

A bejegyzés trackback címe:

https://kekplatanfa.blog.hu/api/trackback/id/tr617830911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása