1250 látogató, 645 Magyar ip cím! Köszönöm szépen!
2021. július 20. írta: Kekplatanfa

1250 látogató, 645 Magyar ip cím! Köszönöm szépen!

Bár még mindig nem értük utol a HotDog Kékplatánfát, ami 2015 áprilisától 2016 áprilisáig röpke egy év alatt 1300 látogatót, és 685 ip címet pipált össze, de a 2019 szeptembertől 2021 szeptemberéig két év jó nyomon van.

Ezért is akartam sietve felpakolni a cuccot a blogra, bár csak egy lett debütálva, az időutazós, a Japán Feudális középkorba, és annak is csak az első része, azért örülök, hogy blog társblogja, (Telihold Team - Csapat a szeretetért) ami még csak 425 látogatót számlál, három debütálást kapott, a Sesshounmaru Holdfényes éjszakáját, az Én az Inuyasha csapatábant, és az InuYasha Sesshoumaru Kagome háremét, ennek ellenére nem jött össze a látogató, igaz, fele annyi idő alatt nem.

Hogy a Karácsonyi Találka javítva lett, azt láttam, de hogy debütált e, azt nem tudom... 2015 novemberének legjobb doksija volt. Odáig zónázó. Ka- r- ács- ony, ha jól tudom, és nem Ka-rács-ony... :-)

Véget ért a koronavírus, véget ért a járvány, elkezdődött az árvíz, és a természeti csapás, mindig jön valami. 2022-ben a miniszterelnök választás. Jaj, ne is mondjátok. De vajon mit hozz 2022 az irodalom terén?

Tervezek feltölteni újabb sci-fi fiction és fantasy szóló noveleket, és novellákat, regényekbe már nem vágom a fejszét, de kisebb elbeszélésebe, talán ének, vers, nem mintha középkori lovagként, talán természetjáróként.

De köszönöm az 1250 látogatót... lehet, a jogi játszma hozta meg. Az is egy vélemény volt! A panelházi Izsák-Jákob, és a Egyenlegfeltöltést kérő emailcímre visszaigazolás, ahol ígértem, küldök teljes anyagokat, néha előfordulnak furcsa, érzékeny blogbejegyzések, de remélem, senki nem akad meg rajta, de azóta Vodafonés lettem, mi több, Telenoros, tehát búcsúzom a T-Mobile Telekomtól.

Kékplatánfa

https://www.travian.com/hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kekplatanfa.blog.hu/api/trackback/id/tr7316633958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása