75 nap mérlegen...
2022. szeptember 29. írta: Kekplatanfa

75 nap mérlegen...

Sziasztok!

75 nap mérlegen!

Tényleg, mennyi mindent is jelenthet egy ember életében 75 nap? Ha csak a várakozást nézzük, ha csak ennek az idő hossznak az elmúlását, például börtönben, kórházban, pszichiáternél, otthonban, mondjuk iskolakollégiumban a 270 nap megszakított szünetekkel, az elhiszem, hogy hosszú, kb egy tanév, de 75 nap sem kis pista. 75 nap annyi mindent hozhat, hogy ha az ember nem figyel könnyen megváltozik, vagy elfelejt, sőt, rá is ébred sok dologra. De a 75 kötelező eltelése szó szerint zubbony. Nos, mi nap még a Tél Káprázatos Nyelve Hetesszámokkal írója Mixhvotha Art lejár 2023 02 20 könyv reklámozása volt röpke 10 ezer forintért, ami ma már, valljuk be, a globálisan változó világban nagy összeg, és így lesz egyre később, mert minél későbbre érkezünk, annál több mindenre kell egy 10-es, annál több mindent megvalósíthatunk belőle, még ha kevesebb dolog is jön ki belőle, vagy értéktelenedik a pénz értéke, a valuta, akkor is, sose lehet tudni, mikor jön jól egy 10-es. De a könyv csak 2023 02 20-ig kapható. Én viszont csak 2022 12 31-ig kapom érte a honoráriumot. Tehát nagy összeg, de ha jó dologra dobjuk ki, akkor felbecsülhetetlen értékekhez jutunk, és nem elég értelmiséghez tartozni, nem elég magasztos érzésekről, felemelkedettségekről, átszellemültségekről, megvilágosodásról, szeretetről, ámándáról beszélni, kell műveltség is, és kell értéknek lennie az embernek. Mert az igazi embert az értékéről ismerik, és nem a pénzéről. De, bár rendben van, ez egy pötyögtető rovása, nem az érték a legfelsőbb kincs, hanem a műveltség, mert sose lehet tudni, mit hol tudhatnunk mivel hogyan miért és milyen helyzetekkel, nem ez nem tudás, hanem rátermettség, bár az is igaz, hogy sok esetben a műveltség már csak a civilizált metropoliszban vehető meg, hasznosítható fel, a bennszülöttek nem értékelik semmire, de!!! ott van mindig az a bűvös de!!!, sose lehet tudni, ki mit lát benne, ha esetleg fantasyba vagy sci-fi környezetbe csöppenne az ember, ahogy a bölcs indián mondja, az igazi tudás mindig a helyzet mutatja meg. De azért értékéről is ismerik az embert, és az az, hogy milyen könyv van nála...Régi korok Anime Amvi Ováin is vártam 75 napot, ott nem semmi, érkezett több mint 150 ember. Itt is vártam, no komment, könyvem nem kell el. De hozzáteszek, Folyami Erők Mixvhota Art írója is Mixhvotha Art, tehát én. Az 2017 novemberében fejeződött be, mármint az eladása.

Májusban ígértem, nem adom fel, és lesz folytatás, júliusban könyvet sóztam az olvasóimra, szeptemberben pedig olvastatok, és tanácsolok. November lesz az év utolsó írása, aztán a Marry Christmas and happy new Year december 24-én, tehát még összesen idén két bejegyzés lesz a blogon. De novemberben már ünnepelek, legfiatalabb közösségi táborom 2 éves. A legidősebb viszont csaknem 16 éves, örvendjetek. Ámen! Vallásosan hívő nem vagyok, de keresztelkedtem, reformátusra is, de álmom az evangélium hite. Még annyit hozzátennék, mert ezt a Kék Platán Fára is feltöltöm, meg a Telihold Napfény Holdfény Csapat blogjára is, viszont nem rakok aláfestést, linket, ami alapján megtalálható, címkét, vagy trackot, de kint lesz, hogy május 13-tól július 16-ig 64 nap, ami igen hosszú idő , és bár kevesebb mint a 75 nap, azért két hónapnak van ám idő múlása...

Kék Platán Fa - Kék Platán Fája - Az Értelem Felsőfoka

https://www.travian.com/hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kekplatanfa.blog.hu/api/trackback/id/tr6317943286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása