Üdvözlök mindenkit - Az új közösség: Telihold Team!
2020. november 27. írta: Kekplatanfa

Üdvözlök mindenkit - Az új közösség: Telihold Team!

origami.jpg

Itt érhető el a Holdfény Napfény Telihold Team, amely minden gportalom, weboldalam, weblapom, neveldém, közösségi oldalam, csoportom, csapatom, blogom, és barátom lapja lesz, remélhetőleg egy nap majd látogatóim, és regisztrációim lapja is egyben!

 

A kekplatanfa egy néhai híres blogom volt (2015 - Hotdog), amelyen spirituális és filozofikus üzeneteket küldtem a világnak. Itt nyitottam meg elsősorban a sci-fi tudományos áttörést, és a szépművészeti fantasy irodalmat. Volt már publikálásom (Folyami Erők - Mixhvotha Art), ezért szerettem volna létrehozni egy blogot (Telihold Teamon karácsony lesz egész évben). Most arra vállalkozok, hogy ismét felveszem a világgal a kapcsolatot (2019)!

 

Így indult:

 

"14 hónappal később"", 2020-ban így fogadlak:

 

Tudomány, Ezotéria, Felfedezés, Technológia, Értelem, Művészet, Spiritualizmus, Érzelem, Szeretet, Filozófia, Bölcsészet, Tanítás, Egyház. Sport

 

Tudományok izgalmas tárháza, új ötletek, új találmányok, reagálások világra, felfedezésekre, gondolatba ejtő ezotéria, mely felkavaró, színes, és káprázatos világképet tár szemeid elé, felfedezés, tudd meg, milyen a világ, mi vesz körül, hogyan hat rád, mit gondolok erről én, kékplatán, technológia, gondolatok évi készen ha nem is naprakészen a pillanat legfejlettebb világképeivel, amit csak kielemezhetek, értelem, hogy mit jelent az értelem, hogyan hatnak ránk a gondolatok, és miként reagálunk környezetünkre, művészet színes, tájleíró, szép-leíró, megelevenítő dilanetikája, ahogy elénk tárul valamennyi alkotás, és annak gazdag történeti háttere, spiritualizmus, ahogy az energia és az anyag kapcsolódik egymáshoz, hogy működik a pszi, az elme, a tudat, a morfogén, érzelem, gazdag hitvilág, minden amit sosem feltételeztél a szerelemről, szeretetről, szeretet, karácsonyi ünnepség, hagyományok, kultúrák, összegyűlések, és emberi értékek, amelyek példamutatóak, filozófia, amiben elmélkedhetünk egy folyamaton át arról, mi ki hogyan és miként és miért, miből mi lesz, és mivel, mi miért van, és mit lehetne róla mondani, bölcsészet, ahol józan paraszti ésszel gondolkodhatunk a világ működéséről, és mindig tartogathatunk lehetőségeket, reményeket, szavakat útravalónak az élethez,  tanítás, hogyan működik az okítás, mit érdemes tudni a tanulásról, végtelen lehetőség kínálkozik arra, hogy bemutassunk valami újat, egyház, vallás, ahol kibontakoztathatjuk hitvilágunk, hitnézetünk, bele merülhetünk a hit magas tudományába, és sport és vitalitás, ahol megtudhatjuk, mitől és hogyan egészséges az ember, táplálkozás, életmód, felfogás...

Ez vár 2021-ben a Kékplatánfán!

 

Kekplatanfa

 

Holdfény Napfény Telihold Team

https://www.travian.com/hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kekplatanfa.blog.hu/api/trackback/id/tr8716303764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása