2020-as elköszöntő!
2020. december 30. írta: Kekplatanfa

2020-as elköszöntő!

2020-as elköszöntő!
Először is BÚÉK! (Boldog Új Évet Kívánok)
Másodszor is... mi az a búék: Szilveszter, újév, esztendőváltás, évzáró, évköszöntő... de mégis mi?
A búék 1700-as években vált elterjedté, akkoriban még Marry Christmas vagy Mercy Lady néven, általában a lány megköszöni a fiúnak, hogy vele volt az évben, és sok sikert kíván a következő évre. A fiú mindig megörül a lány odaadásának, a lány pedig tudja, ha kiszolgálja a fiút, jó útra téríti, és újult erővel vetteti bele a következő évbe!
Előre is köszönöm azt a 30 Amerikai látogatót, aki érkezett, a 400 magyar látogatót, és az összes 800 látogatót... ez több is volt, mint amit elvártam... a 333/750 sablonja alapján!
Következő év is izgalmakat fog tartogatni a kékplatánfán!
Ha nem is a 125 blogbejegyzést, de a 100-at igen... megtudhatjátok, hogy hogyan történik a könyvkiadás, a regényírás, és a költészet... addig is gyakorta olvassátok az igaz történeteket a jókról csodákról, reményről, szeretetről, és hitről a Holdfény Napfény Telihold Teamban!
Köszönöm
kekplatanfa

A bejegyzés trackback címe:

https://kekplatanfa.blog.hu/api/trackback/id/tr5016364816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása