A Sport-Fitnesz és egyéb testmozgási lehetőségekről (7-es (VII.) számú bejegyzés)
2019. október 09. írta: Kekplatanfa

A Sport-Fitnesz és egyéb testmozgási lehetőségekről (7-es (VII.) számú bejegyzés)

Üdv és Sziasztok!

Az egészséges életmódhoz hozzátartozik a mozgás is. Fontos, hogy minden nap mozogjunk, valamennyit, legalább 500 métert, az körülbelül 30 percnyi kinyújtott séta, vagy 1 óra sétálás. A mozgás javítja a koordinációs képességünket, kordában tart minket, és vitalitást kölcsönözz nekünk.

Vannak Fitnesz termek, klubok, ahol ki lehet próbálni néhány sport berendezést, persze engedélyre, és vigyázva a berendezésre, ilyen például a futószalag, a kézfeszítő, vagy a fekvőtámaszt segítő, esetleg a lábtornászások.

Sportolni sem árt, ilyen például egy sportág választása, mint például a kerékpározás, a futás, vagy a rollerezés, ezeket csak ajánlani tudom.

A testmozgás már csak azért is fontos, mert bioesszenciánkat, és egyensúlyunkat, anyagcsere-folyamatainkat, vérképünket, idegrendszerünket, de leginkább energetikai háztartásunkat csak így tudjuk kordában tartani. A mozgás egyébiránt potencianövelő, termékenyítő, és telítettségéreztető - nem azt mondom, hogy jól laktat, de kiegyensúlyozz.
Remélem, segítettem.

További jókat

kekplatanfa

https://www.travian.com/hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kekplatanfa.blog.hu/api/trackback/id/tr215213584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása