Szellemvilág (10-es (X) számú bejegyzés)
2019. október 11. írta: Kekplatanfa

Szellemvilág (10-es (X) számú bejegyzés)

Üdv és Sziasztok!

q.jpg

Szellemvilág. Mi is lehet az a szellemvilág? Egyáltalán a szellem? Sokat hallunk a szellemekről, meg egyéb asztrális lényekről, akik nem lelkek, és anyagtalan ködfoszlányként járnak-kelnek világunkban. Visszatértek lennének? A válasz kijózanító, nem, mert nem asztrális kivetülés, de még csak nem is lélek. Tehát a szellem nem síron túli lény, hanem a szellemvilág egyik lénye.
Szellemvilág. Az anyagi világ alatt található, vagy ötven szinttel, mert van a hemofiliai világ, a hoszkosz világ, és a köderdő, ahol köddé, dérré, asztrális formává alakulunk, de még nem lélekké. E felett található az egzotika, majd más néven hopeföld, majd a Mágiaföld, és végül a Misztériumiskola. Majd a Halandók világa, az Evolúció, és az Alvilág. Ezt követően érkezünk előbb a materiális síkra, majd az anyagi világba, és végül a harmadik dimenizóba.
Az anyagivilágtól elszakított kötelékek magasabb rendű, mégis, alacsonyabb síkú lényekhez vonzanak minket, ezt hívjuk telepátiának, vagy időtörésnek. Itt létesül a kapcsolat a túlvilág és az anyag között. A szellemvilág nem egy bolygó, hanem egy sík, ami hatalmas mezőre épül, és vannak a halandók számára és szellemek számára fenntartott részlegük is. Ide tartoznak azok az anyagtalan ködfoszlányok, vagy foszilisnál gyengébb képződésű kísértetek - bár ezek az ártó szellemek - vagy pandegóriák <-> illifimek, - ezek a békés szellemek - akik nem tettek még szert halandásra, vagy anyagi útra.
Sokat próbálják felvenni a szellemvilággal a kapcsolatot, ám sokszor nem is olyan könnyű, mert a káros szenvedélyek, hibás energiamezők, vagy például a tapasztalatlan foszlányok útján.. szóval hibásan is történhet a tapasztalat, és ilyenkor túlvilági erők mozgatják meg az anyagot.
A kísértetre sokan mondják, jár-kel, szellemházakban, kísértetkastélyokban tartózkodik, mint például az egyik Skóciai várban, ahol állítólag a ködös őszi éjszakákon egy félig ember félig állat kísért az alagsorban. Ezek a kísértetek. De ezek között lehet démon, ártó lény, vagy asztrális síron túli lélek is, csak ritkán fordul elő, hogy valódi szellemi kivetüléssel találkozunk, a kísértetnek meddig mindig van egy köteléke, vagy lánc, vagy lyuk a testen, vagy furcsa nyúlvány, ami sebezhető pont, míg a szellem egy forma, ami hideg fuvallat, és az aurára van hatással. Ezeket elektromágnesesen mérni lehet, és hanggal lehet terelni őket.
Remélem, segítettem.

További jókat

kekplatanfa

A bejegyzés trackback címe:

https://kekplatanfa.blog.hu/api/trackback/id/tr5815216878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása