Egyház és Rend alapításról (8-as (VIII.) számú bejegyzés)
2019. október 16. írta: Kekplatanfa

Egyház és Rend alapításról (8-as (VIII.) számú bejegyzés)

Üdv és Sziasztok!

Rendet akkor érdemes alapítani - még a középkorban - ha képes vagy az Úr vagy Lord vagy Fejedelem, vagy Hercegségi sarcot kifizetni, és megtermelni legalább nemesi pozícióban a földödön az adót önmagad gazdálkodásának, és a helytartódnak, mert a boltok különböző cégek, céhek, és páholyok - erről most nem szívesen beszélek - függelékei, és isteni közbeavatkozó sarcnak tekintik, ha közbenjárás nélkül belépünk egy nekünk tetsző boltba. Talán a piac, és a bazár még nem lehetetlen, mindenképpen gondozni kell a gazdát sarccal.
Renddel érdemes Élelmiszer megtermelést termelni, méghozzá úgy, hogy tanácsszék ül a kerekasztalnál, egy lordot meghívunk - udvari engedéllyel -
és törvényes képviselő vagy törvényeket- jogokat ismerő támogatót találunk. Érdemes gazdákat, nemeseket, arisztokratákat keresnünk, és a kereskedelem útját is kijárnunk - a Hanzát mindenképpen ajánlatos megtenni, érdemes Lettországgal, Észtországgal, vagy Litvániával megtenni.
Egyház alapítás. A legszigorúbb Állami Törvények, Büntető Törvények, és Paragrafusok fedik, alapja a Jogalkotás, és az érvényesítés az ideológia vagy filozófia tananyagát a Helyi Kormányzatban vagy Akadémián. Első és legfontosabb tény az egyház alapításhoz a jog, a törvény, és az egészség ismerete, a tanagyag ismerete, illetve a belső szék megszervezése saját társadalmának felépítése, ruhaviselet, szimbólum, rendhez hasonlóan védjegy, vagy elv betartása, semmiképpen ne rendelkezzen felsőbb rendű kapcsolattal, mert ezért támadták meg a Kereszténységet is az alapításkor, tehát az Állam, és a Jog csak Igazolt Isteni közbeavatkozást és hitelesítést fogad el felsőbb erőnek, és olyan cselekedetet, ami meghaladja a halandó tetteit. Hozzáteszem, mindenképpen, bár sosem árt, de filozófiai irányelvekkel kell rendelkezni, vagy, ha máshogy nem lehet, egy másik egyház kijárt, vizsgázott növendékeként próbálja, bár én mindenképpen a Filozófiai útat javasolnám, mert akkor vagy teljes értékű, és eltökélt. 
Remélem, segítettem.
Ajánló: Ajánlom Az Egyház alapításhoz az Evangélium Szent-hamarinjainak megismerését, illetve egy Gentlemannal való kapcsolatfelvételt szigorúan filozófiai elvek alapjaira fektetve. Gentleman az az úriember, aki a társadalom legfelsőbb elvi könyvelőrendszere, ma Páholyokban található, Hamarin pedig az a személy, aki hírnöke az égnek és az egyházak- istenek elrendeltetésének és közbeavatkozás tanszékének, mint felsőbb rendű erők szakértői.

További jókat

kekplatanfa

A bejegyzés trackback címe:

https://kekplatanfa.blog.hu/api/trackback/id/tr6315225866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása