A harmadik évezred számítógépe
2020. április 01. írta: Kekplatanfa

A harmadik évezred számítógépe

A harmadik évezred számítógépe
Kékplatánfa forgalmazásában

vv.jpg

A harmadik évezredben már olyan nano, és mikrokozmosz illetve makrokozmosz által működtetett igazgyöngy embrió fogantatásban gondozzák a számítógépet, ami 1 , 2 , vagy maximum 3 centiméter átmérőjű igazgyöngy transzturbinátorral fog kapcsolatot tartani egy pusztán néhány gombbal és egérrel működött boxxal, ami az elektromosságot átvezeti röntgennel vagy ultrahanggal az igazgyöngy embrió fogantatásba.

Az fémkeménységű igazgyöngy embrió fogantatásban lesz chip, generátor, hajtóturbina, reflexérzékelő, térmeghajtás, Geográfiai mozgásérzékelő, merevlemez, biosz, memóriakártya, illetve processzor körperecen, tranzisztoros méretarányban, műthető állapotban, de csak illeszték gyárral, kivehető, vagy áthelyezhető aprócska acélmerevlemezzel.

Az aprócska igazgyöngy embrió fogantatás beüzemeléskor felvilágít, felmelegedik, levegőt mozgat meg, és melegszik 10-15 max 20 celsius fokra, és durván 20 centiméter magasságba felemelkedik földelő-égelő hologramoszlopon, ami alá fizikával be lehet nyúlni, akár dimenzióval, akár éterrel, akár éderrel.

A beüzemelt igazgyöngy hologram paneleket jelenít meg maga körül halmazban, hagy körben, holmikba ütközve például ferde tolással, vagy holmikra ráhelyezve, semmi esetre nem lenne holmiban, tárgyban, biológiában, az ujjal mozgatható panelhologram lapok neki mennek mindennek a taszító érzékelővel, és akár súlyállók is lehetnek. (Megfelelő Watt-Wott index-tömeg párhuzammal, tömegszabályozóval, így felálláskor belekapaszkodhatunk a hologramba, ránehezedhetünk, lelevitáltathatjuk a lábunk alá, felállhatunk rá, ráülhetünk, ugrálhatunk, és kefefélhetjük, idő és elektroboxtöltési periódusával megmondaná a panel, meddig bírja a tömeget, max 200 kilogrammot, hogy a Wott ki ne süsse a teret az adott térhelyen.

A panelek mozgathatók lehetnek az asztalon, levegőben, ágyon, későbbi igazgyöngy embrió fogantatás beüzemeléskor megjeleníthetők adott helyen ha kell, menüvel, ha kell, felirattal, ha kell, hanggal, ha kell, képpel, könnyű szerrel éter-éder vagy kapszulatöltet vízhologrammá alakul háttérképnek a szoba falára, vagy diavetítésnek az épület falára. A mozgatható panelek és ikonok akár a fiókban akár az asztalon, de még útközben - egy papírba, füzetbe, könyvbe, telefonba belehelyezve, belekódolva, vagy onnan térbeli fenntartásra az okostelefon-embrió jelenlétével működtetett ikonok és panelek hordozhatóságot biztosítanak.

Az ikonokat csak kisegítő eszközökkel lehet az igazgyöngy embrió fogantatás vörös gyöngyétől eltávolítani, különben elhalványodnak, és eltűnnek, fogyasztva ezzel az igazgyöngy alkotócentrikusságát. Amennyiben leáll a gép, vagy készenlétit, áramszünetet kap, úgy képes erőművekből táplálkozni wifi segítségével, vagy egyéb térközlési hálózat segítségével. Az igazgyöngy embrió fogantatás alapból havonta egyszer frissül, ekkor azonban be kell hívnia a kiadott hologram paneleket és ikonokat, ha nem gyűlik mind össze, helyreállító lemezzel koordinálhatjuk a javításra szoruló ikonokat, vagy váratlanul beugraszthatjuk a igazgyöngy embrió fogantatásba, ha az az adott távolságon belül található, wio, vagy egyéb, wifi hálózat segítségével. A készülék leálláskor leszáll az asztalra, és koppan egyet, ekkor eltávolíthatjuk a merevlemezt, ami akkumulátor is egyben, és töltőhálózat, a gép agya, és ezzel a gyöngyöt általában hűs állapotban megfoghatjuk, és hordozhatjuk.

Ezeket gondolnám a harmadik évezred számítógépeinek

Kékplatánfa / kekplatanfa

2020-03 - no coronavirus

Microsoft lelkes használója

Copyright ©

Magyarország / Budapest

A bejegyzés trackback címe:

https://kekplatanfa.blog.hu/api/trackback/id/tr8315582226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása