Lájkolást (Like) kérek (Please), illetve köszönet (Thanks) a látogatásért (the Statistics)...
2020. május 06. írta: Kekplatanfa

Lájkolást (Like) kérek (Please), illetve köszönet (Thanks) a látogatásért (the Statistics)...

Sziasztok És Üdvözletem Mindenkinek!

Köszönet az 500 látogatónak, és a 200 magyar IP címfelkeresésnek, remélem, mindegyik egy új magyar lehetett, 200 magyarom immár lehetett.

Egyben arra szeretném megkérni a Kék Platán Fája blog látogatóit, hogy lájkolják vagy jobb oldalt a betöltés után 1 perccel megjelenő facebook oldalamat, vagy írják be a következő címet az URL-jukba, és lájkolják az oldalt:

https://www.facebook.com/Kek-Platanfa-102697711307953/

Előre is köszönöm

További küzdelem és összefogás szükséges a sikerért

Napjainkban a világunkban egy egyre jobban a hírinformációkra korlátozódunk, terjednek a járványok, folyik a harmadik világháború, közeledik a világhatalom elitje a gazdasági összeomláshoz, hanyatló tendenciában van az egyház, ami miatt hamis szent lélekkel itatják át lelkeinket, és persze nem csak megfelelő szent ember híján van a világunk, de megfelelő szabad úszók híján is. Legutóbbi irodalmi díjas emberek, akikről még hallottam, Angliából, és az Egyesült Államokból kerültek ki 2014 és 2017 között. Vajon hol tart most az irodalom? Utólag az is kiderült, hogy RR Martin sem új, és hogy lankad a figyelem. Lesz a az elkövetkező egy évtizedben fellendülés az irodalomban, sci-fi világszemléletben? Elvégre öregednek a sztárok, és növekszik egy új nemzedék.

De a válaszokat a jövő rejti

További jókat

Kékplatánfa / kekplatanfa

A blog 2015-ös alapítója

https://www.travian.com/hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kekplatanfa.blog.hu/api/trackback/id/tr4315666434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása