2020 Nyara-Ősze-Tele
2020. november 10. írta: Kekplatanfa

2020 Nyara-Ősze-Tele

Szerbusztok!

188 nap után, május 6 és november 10 közötti szünettel visszatértem a több mint fél évesre sikeredett vakációmról, és készen állok arra, hogy nekiruccanjak február 28-ig új életet lehelni a blogomba. Ez a 83. blogbejegyzés, cél a 125... tudom, ezt már számtalanszor mondtam, de most tényleg elérem , .. tényleg.. !

Tehát új cél: 2021.február 28. 20:00 - : - 125 bejegyzés

Tervezett statisztika akkora: - : - 750 látogató, ebből legyen - : - 333 magyar ;-)

És ez a sok látogató mind a Nyugati Civilizáció részese, és tagja, és nem egy populatívban gazdag kultúra része, most ezzel nem utaltam semmire, de ahol alap a 3,5 milliárd, ott természetes, hogy egy év alatt 1000 látogató jön terjesztés nélkül, azzal együtt akár 2500 is... itt terjesztés nélkül max 100... terjesztéssel 250... de legalább nyugati civilizáció! :P

Hogy mit hozott számomra ez a 188 nap? A Nyara kellemes hűsölést, néhol kendőzést, néhol izzadást, és természetesen szélvihart az életben, akkor volt a tikkadt, és forró időszak, a helyzet magaslatának záloga. Hogy mit hozott az ősz? Galagonyát semmiképp :D Se dinnyét, se gesztenyét :/ Viszont megtanított a pontosságra, és a kimértségre, és egy kicsit meg is takarítottam a vagyonom, amit már a blogszerkesztés megtanulása előtt a nagyszüleimtől ellestem, kaszáltam ősszel 75000 tartalékot... Hűvös, deres, harmatos, és nyirkos őszünk volt, hamar leesett odaát a hó, és természetesen az ősz nem csak várakozás volt, hanem eredmény, mert visszatért a blog, a kékplatánfa, november 10.-én.

És hogy mit hoz a tél a blognak? Fagyot semmiképp, de fehér karácsonyban reménykedve szeretetet, jóságot, és boldogságot... mindenesetre 20 blogbejegyzést, amit november és december között osztok meg veletek, lesz benne művészet, filozófia, ezotéria, és természetesen számmisztika is... De hogy ne legyen egyhangú, még novelt is hozok ajándékba... tudom, nyugaton novella, de legyen csak novel, ha már az angolok elfogadták ezt a nevet, egyébként amerikai elnevezés a rövid történetre, ami csattanóra végezz.

  • Amit ígérek a Filozófia terén: Beszélek a megvilágosodásról, és a tökéletessé válásról...
  • Amit a művészet terén hozok: Egy fajta írástréning arra, hogyan legyünk jó novellaírók, kifejezetten novellaírásra, nem regényírás!!! Stílusirányzat, fogalmazástréning, nyelvtanelmélet, taktikák, ötletek, helyesírás szabályok, érdemes követni a Magyar Tudományos Akadémia Helyesírás szabályi kézikönyvet - , módszer, esztétika, minőség, mennyiség, és szokások, bevett taktikák, vagy éppen örök hibák...
  • Amit az ezotéria terén hozok: Még egyszer végigfutok a csillagállásokon, jellemzéseken, és iránymutatókon, és egy kicsit jellemzem az asztrológia, a számelmélet emberre történő ráhatását.
  • Számmisztika terén: Nem matematika, inkább ismertetés, hogy hogyan lehet ma legjobban a számokba és a reális világnézetünkbe vetett eszmékkel felfogni a környezetünket, tarkábbá, színesebbé tenni, értékessé, jóvá, és tökéletessé, igazi tippjeim vannak, mi hiányzik az ember életéből, és ebből a karácsony sem jelent kivételt!

Addig is

 

További ünnepi készülődést

 

Kékplatánfa

A Tanösvény útja

https://www.travian.com/hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kekplatanfa.blog.hu/api/trackback/id/tr3416281488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása