Téridő - Idősík - Mátrix
2019. szeptember 14. írta: Kekplatanfa

Téridő - Idősík - Mátrix

Üdv és Sziasztok!

Most saját erőmből írok, meglévő ismereteimre támaszkodva. Tudom, sokat tanultunk iskolákban a fizikai tömegről, és az erőterekről, a kémiai kötésekről, és a szerkezet fogalmáról, legyen az a kristályos, vagy molekuláris tömeg. És ez felső oktatásban kamatozódik, valamint eléggé elmélyül a Teremtéselméletben, miszerint minden anyag, vagy mégsem? Valamint minden kihatással van mindenre, mindenek előtt a sötét-anyag és a sötét-energia vonzásköre, ami napjainkban a legnagyobb koponyákat foglalkoztatja. Igen! Az élet részben ebből áll! De az az igazság, hogy még a felsőoktatás sem nyújt széles, egyáltalán teljes körű leírást a Teremtés folyamatáról, és elég egyoldalú. Ha nem nyúlok alternatív oldalakhoz, akkor naiv vagyok, ha viszont nyúlok, akkor bolond. Így is, úgy is buta maradok, akkor már had döntsük el, hogy milyen oldalról lássuk.
Ma már egyre több fizikus és tudós, és kutató alátámasztja, hogy az anyag is sűrített energia, valamint nem merül ki a létezés a látott világban, és ha ez már filozófia is, amit látunk, az csupán a jéghegy csúcsa. Nos, éppen itt akarok olyan vizekre evezni, ahova kevesen mernek elmenni, mert aki megtehetné, az félti a pozícióját, aki meg már nem teheti, az úgy is értelmetlenül tanulmányozza ezeket a vízeket - talán, mert már nem sok haszna. De ma már az alternatív gyógyászatban is egyre jobban terjed a mágnessel, kövekkel, energiával való gyógyítás, és nem korlátozódik kizárólag gyógyszer kezelésre.
Mi is az idő? Valami, amit érzékelünk, de igazából, ha nem koncentrálunk rá, akkor tudatunk nem kapcsolódik hozzá. Az idő, ami van, és változik, általa a térben elhelyezett dolgok megváltoznak, másképp viszonyulnak egymáshoz. Azt mondják, negyedik dimenziós dolog. Jó, végül is, amíg nem tudjuk alátámasztani, hogy nem, addig miért is ne? Az időt kevesen "tudják"! Mert aki tudja, az nem tartja fontosnak, aki meg nem, az nem érti a jelentését. Bár elég idő orientált világban élünk, ahol az óra, a nap, a hét, a hónap, az év folyamatos számontartása mindenkivel érzékelteti az idő múlását, mégis kevesen tudnak azonosulni az idővel. Sokaknak az egész idő csupán egy pillanat, mintha meg sem történt volna. Másoknak pedig egy fáradtságos folyamat. Mindez viszonyulás kérdése. De mint mondtam, az idő tudatállapot. Ha a tudatban nem értelmezzük az időt, akkor számunkra nem létezik. Ami jó, mert nincs hatással ránk. Sokan az idősík felé kerekednek, mondván, megtagadják, hogy személyiségüket bármi is megváltoztatja. Mások imádják az idő múlását, mert érezteti velük, hogy egy létezési pergamentten haladnak végig. Az idő az az igazság, hogy csupán a tudatunkban létezik. És még csak nem is létező dolog. De jó, menjünk tovább!
Tér. Hát igen, ez már bonyolultabb. Láthatólag benne tartózkodunk a térben. A légüres térben, ahogy mondják a fizikusok. Ami nem igaz, mert minden pillanatban kötések, molekuláris és atomi részecskék vesznek körül minket. És mikor megmozdulunk, igenis hatással vagyunk a környezetünkre, gravitációs értelemben. Ami nem lehetne, ha légüres volna. Mert a légüres térben semmi nem érintkezik, és így nem is hallanánk, nem is látnánk, mert nem jutnának el hozzánk a rezgések, és a fotonok. És mi rólunk sem tudnának. Tulajdonképpen attól tér a tér, hogy minden pontja ki van töltve. Azaz a tér egy tenger, olyan mint a víz, csak részecskeszinten. A kozmikus töltetben már távolabb helyezkednek el a részecskék, sőt, mozognak, nem úgy, mint a Földön, ahol csak forognak. Ezáltal a kozmikus töltetek nagyobb ellenállást képeznek, és nehezebb megnyilvánítani a gravitációs tömegünk. Éppen azért, mert nem az az összetétele a részecskéknek. Bár könnyebbek vagyunk, mégis sebezhetőbbek.
Állítólag több idősík létezik, és ezek kapcsolatban állnak egymással. Sokaknak vannak emlékei, sejtelmei a jövőről, és a múltról, ez az a híres francia elmélet, a Déjavu érzés. Sokan válik állítják, hogy máshonnan jöttek, vagy a jövőből, és hogy azért vannak itt, hogy még egyszer ne történjenek meg a borzalmak. A hiba. Igen! Több idősík fut egymás mellett, és ezek között kapcsolat létezik. Mindenhol ott vagyunk? Vagy csak bizonyos idősíkokon? A variáció végtelen, sajnos sok japán kutató úgy véli, hogy az idősík elágazásokból épül fel, mint valami fa, és egy történés, vagy egy lehetőség többféle verziót magában hordozz, és több idősíkká válhat(na). Szerintem ez nem így van. Az idősíkok száma korlátozott. Az idősík olyan, mint a számítógép merevlemeze, ami, képzeljük el, állandóan adatokat ír fel, és változtat meg. Képzeljük el, hogy minden idősík egy merevlemez. És mindegyik idősíknak saját memóriája van, azaz Mátrixa. Így ami az egyikben lefutott, nem feltétlenül fut le a másikban. Ha mégis, másképp. Mivel információcsere áll fenn az idősíkokban, ezért már nem tekinthetünk egy idősíkot önállónak. Az az elmélet, miszerint megváltoztatható a jövő, téves. Mivel korlátozott az idősíkok száma, mindegyik másképp történik, ami kizárja a végtelen variáció és kombináció elméletét, mert az idősík már a nevében is benne van, csupán sík. Egy sík, amit a tudat érzékel. Minden tudat önálló szegmens. Ezért egy idősíkon több idősík futhat. Ezért nincs szükség végtelen kombinációra. Az idő ráadásul egy olyan tudatosság, ami saját énnel rendelkezik, és változik. Ezért van az, hogy különböző idősíkokban lévő emberek úgyanazon a helyen másképp gondolkodnak, és vannak olyan emberek, akiknek már nem számít az idő, mert felülkerekedtek a síkelméleten. Ezekben megállt az idő, azaz kikerültek az idő tudatossága alól. Ami jó, mert ez egy öntudatosság. De rossz, mert már nem képes összhangban lenni az idővel.
Következtetés: Az idősík önmagában végtelen variáció és kombináció sorozata, ezért nincs szükség teljes idősíkok variációjára és kombinációjára, azaz nem végtelen a síkok száma, és éppen ezért sok mindent nem lehet megváltoztatni.
A mátrix. Erről már beszéltem korábban. A Mátrix, ahogy a Mágia is, a tudományos fantasztikus irodalom elengedhetetlen kelléke. A mátrixot sokan tudatosságnak tekintik, mások isten elméjének, vagy egy gépnek, a rendszernek, egy Teremtésnek, vagy egyszerűen Természetnek, Nagy Szellemnek. Mindegyik igaz. A mátrix önmagában nem létezik. Mondhatni, a mátrix önképtelen tudatosság. Éppen az a fajta tudatosság teszi létezővé, amely összekapcsolja a kollektivizmust a részecskefizikával, és egy fajta kvantum elmélet. Ha nem lennének tudatosságok, a Mátrix sem létezne. Azaz a mátrix nem más, mind tudatosságok összhangja. A lényeg mindig itt van. Abban a tudatállapotban, amit kivetülsz. A tudat, amiben el vannak rejtve a személyiségjegyeid, az idősíkod, az orientáltságod, az nem más, mint szegmensen mátrixlenyomata, ami kompatibilis a mátrix össz-rendszerrel. Hallottam, hogy bizonyos magasabb rendű civilizációkban már a Mátrixszal összekapcsolt tudatosság létezik. Sőt, állítólag Isten is, ha létezik, maga egy élő Mátrix. Innen mondják a próféták, szentek, apostolok, hogy Isten mindenhol jelen van. Mert aki megérti, hogy a Mátrix hogyan működik, annak óriási kincs kerül a kezébe. Mert a Mátrix nincs önmagában. Az végtelen tudatosságok kombinációja, mely egy egyetemes szegmensben eltárult információk kapcsolati és viszonyulási állapota. Ezek meg már energialenyomatok. Minden energia, olvastam egy égi tanítótól, aki azt tanította az amerikai lakosságnak, hogy minden energia, még az anyag is, csak az kristályos sűrűségű energia. Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy az az energia, ami kivetül, belső szelekciód állapota. Így az energia, ami meghatározza a tudatosságod, tulajdonképpen részben állapotodtól függ. Így amikor valaki azt mondja, összhangban van a létezéssel, akkor azt mondja: Megértettem, hogy minden tudatosságok kombinációja, ahol az energia, mint minőség, határozza meg a környezetemet.
A Mátrix tulajdonképpen energiákhoz és tudatosságokhoz vezető kulcs. Azért mondom, hogy nem létezik, mert nincs. Mert csak mi akarjuk elhinni, hogy felettes erő munkálkodik. Isten nincs, és nincs is szükség rá. Ha megérted, hogy a világot nem Isten teremtette, és hogy nem létezik egy kollektív tudatosság, ha megértetted, hogy a Mátrixot nem hozta létre semmi, mert az csupán egy szegmens, egy szelekció rész, akkor megérted, mennyire jelentéktelen vagy. És ha megérted, mennyire jelentéktelen vagy, akkor érzed meg belső energiád és tudatosságod szegmensed általi kivetülésed. Ha ezt megérzed, akkor megtudod, milyen síkokon jársz, és milyen mezőkből táplálkozol. És egyszerűen ráébredsz, hogy mi is az élet: Egy összhang és egy hatássorozat!

Minden jót

kekplatanfa

https://www.travian.com/hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kekplatanfa.blog.hu/api/trackback/id/tr7315092386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása