Pozitív mérleg- Negatív mérleg - az öt tét+ karma!
2020. december 23. írta: Kekplatanfa

Pozitív mérleg- Negatív mérleg - az öt tét+ karma!

karma.jpg

Sodrások- Vércsoportok- Anyagi helyzetek- Állapotok- közösségi (kapcsolati) /jelenléti (kezdvezményességi)- Karmológiai- (Ok-okozat)

Vannak negatív sodrások, és vannak pozitívak, vannak negatív faktorok a vércsoportokon belül, és vannak pozitívak, vannak negatív anyagi helyzetek, és vannak pozitívak, vannak negatív közösségi állapotok, és vannak pozitívak, de ami talán a legjelentősebb, és legszembetűnőbb a mai világban, vannak negatív jelenléti állapotok, és vannak pozitívak, és itt nem feltétlenül a lelki-testi-szellemi állapotra gondolok, és nem is az egészségire, hanem arra, hogy milyen állapotban kell dualizálnod a kapcsolataidat, tartózkodásodat, és érzelmi lendületedet mások jelenlétében, és míg a jelenléti állapotok: // elsősorban a szenvedés-élvezet, addig a közösségi állapotok: // például azok, hogy milyen szellemi rések, és nyitványok merülnek fel közted, és a közösségi koordinátorok- vagy vezetők- vagy alkalmazottak- vagy alanyok között, mint kedvező-kedvezőtlen helyzetek.

Engem is meglepett, hogy a fent említett öt dolog lehet negatív is, és lehet pozitív is, nem fontossági sorrendben írtam, de az utolsó kettőre célszerű volt már az írás elején rátérni, hogy tudjuk, az állapotból akár több is lehet, és míg az egyik a mérleg javára, a másik a hátrányára dőlhet... a következő hat bekezdésben részletesebben kielemzem ezeket a pontokat...

A Sodrás... A sodrás, mint egy bolygó sorsában mérve nézve, lehet felemelkedő, és lehet süllyedő, lehet a tendenciája fejlődő, és lehet hanyatló... amikor egy civilizáció létrejön, általában kedvező fejlődési tendenciák mutatkoznak, és egy bizonyos nyitottságig el és éri az emelkedő szintet, majd meg is tartja annak tendenciáját... de mint tudjuk, mindig közbe jöhet valami, ami általában minden nagyobb, vagy kisebb civilizáció bukását eredményezi, és mint a Föld, vagy a Mars, úgy sok más helyen is, egy civilizáció a virágzás után hanyatlásnak indul, legtöbbször a bűn, a politika, vagy az anyagi körülmények miatt. Erre legjobb példa a Római birodalom, ami fejlődő, virágzó, majd hanyatló tendencia.
Amikor eléri a tetőzést egy sodrás, rendszerint beleütközhet egy olyan akadályba, amin nem tud tovább lépni, és ez általában a bukásához vezethet. Ez lehet embernél, fajnál, közösségnél, nyelvnél, népnél, de még civilizációnál is így. Általában fejlődő-hanyatló tendencia van, de elterjedt a hanyatló-fejlődő tendencia is. Hogy ki kezdi előbb verességgel, majd győzelemmel, - és / vagy - győzelemmel, majd vereséggel, az egyén függvénye.
Vannak negatív sodrású emberek, és vannak pozitívak. Most például tudjuk hogy a Földünk már hanyatló tendencia, a szupernóvák, a vörös óriások kezdik kikezdeni a tejútrendszert, és bár napunk még fiatal, a galaxisunk ideje már meg van számolva... éppen ezért a Föld az utolsó óráit éli (évtrilliárdjait)... ám vannak pontok, amelyekben érintik ez a társadalom, sőt az egyén részét is.
Például az, aki eddig tetőzött, az már készül a hanyatlásra, aki pedig eddig szenvedett, az készül a tetőzésre. A negatív sodrású ember általában a mínusz, a hűvös, a halál, a kietlen, a semmi, a bomlás, a vég, a rombolás, míg általában a pozitív sodrású ember általában a plusz, a meleg, az élet, az oázis, a valami, a fejlődés, a kezdet, és legfőképp az épülés...
Nos, attól, mert valaki negatív sodrású, még nem feltétlenül gonosz, vagy romboló, és mert pozitív sodrású, nem feltétlenül építő, vagy jó... ezek keveredhetnek a létezés idejének múlásával, és az is lehet, hogy valaki a negatív sodrás előtt megtette a pozitív sodrást (valahol), - bár nem ez a jellemző, mert sokan a pozitívval kezdik - (lásd: Föld) és utána hanyatlanak, ritka a negatívval kezdő ember (lásd: elzüllött) - de az eleve vereségre van ítélve... én úgy gondolom, aki negatívnak születik, az ritka, és annak bár segíteni kell, de ártó ember, ugyanakkor úgy is gondolom, hogy senki sem született negatívan, mert az eleve fenevadhoz, démonhoz, gonoszhoz jellemző, és szerintem az mesterséges vákuum, ezért a meglátásom szerint mindenki pozitívan kezdi (- valamilyen szinten mindenki csipeget pozitív tapasztalatokat) - és az a negatív kezdő, aki újrakezdi, vagy második létét teszi, és már okkal negatív, céljai vannak, ezért azt is gondolom, hogy aki teheti, mondja azt, hogy pozitív sodrású, és okkal létezik, okkal van ott, ahol, és nem akar rombolni, ártani, még akkor se, ha ezt is tervezi, mert ha csak ki tudja mondani, hogy tudja, mi az a pozitív, akkor felveti annak tényét, hogy elméletileg kezdeti teremtési- létezési fázis előtt a Teremtés előtti időkben még pozitív sodrású volt...

A vércsoportok... a vércsoportok általában elemekre, kötőjelekre, faktorokra, és kilengésekre, tehát fázisokra épül... most a faktorokról szeretnék beszélgetni... a faktorról mindenki tudja, hogy van negatív, meg pozitív, - nem, ezek nem sodrások - általában szív, és felszedi a szeretetet, de rend szerint el is veszti maga belső Univerzumában valamilyen faktoringban, míg a negatív lead, és kiengedi a szeretetet, ás általában kiürül a belső Univerzuma, de képes valamekkora kohócióra, ezért létrehozhatja a szeretet szikráját.
Nos, a szeretet dönti el, mennyit, és mit tehet meg az ember. Ha van, sokat, és többet, ha nincs keveset, és minimumot, ezért oda kell figyelni, mennyire akarjuk szeretni magunk- környezetünk (akár élő, akár tárgyi), illetve kapcsolatunk, szellemi- lelki- fizikai kapacitásunk!
Amikor valaki negatív faktor, általában erős, és tevékeny, ezért kapni kell tőle, de éppen ezért segíteni is, amikor pozitív faktor valaki, akkor lusta, és gyenge, éppen ezért adni kell neki, viszont lehet szívességet kérni tőle, vagy elvárást tanúsítani felé.
A faktornál arra kell odafigyelni, hogy felveszed- vagy leadod az energiát, ha fel akarod venni, akkor a pozitív faktorodat nyitod meg, minél gyakrabban, annál kevesebbet tudsz kapni, és annál fájdalmasabb az energia befogadásod, illetve a szellemi kapud annál bezártabb, ha le akarod adni, akkor a negatív faktorodat nyitod meg, minél gyakrabban, annál kevesebbet tudsz adni, annál nehezteltebb (elhasználtabb) lesz az energia kiáramlásod, illetve elsősorban annál rongálóbb lesz az érzelmi kapud!

Anyagi helyzetek... az ember általában szeret középosztályba tartozni, és költeni is, gyűjteni is, kapni is, adni is, előkelő is lenni, és hátrányos is, már csak azért is, mert ma valamilyen szinten az előkelő emberek visszaszorultak, míg a hátrányosak előtérbe kerültek. Tehát értelemszerűen a jellemző, ami a leggyakoribb: a szegény, és a gazdag!
A szegény ember az általában nem ápolja magát, süllyedő dimenziója van, vagy anyagja, vagy mátrixa, vagy univerzuma, vagy térrácsa, - tehát ha mellette tartózkodunk, lesüllyedünk, senkivé vállunk, semmivé vállunk, jelentéktelenek leszünk, kiüresedettek leszünk, élőholtak leszünk, pusztulóvá, beteggé, vagy szeretet megfogyatkozottá vállunk - rongyos, éhes, üres, sovány, ronda, és sok esetben primitív is, de még társadalom hiányos ember is. A gazdag ember általában gondozott, és szép, emelkedő dimenziója van, vagy anyagja, vagy mátrixa, vagy univerzuma, vagy térrácsa - tehát ha mellette tartózkodunk, felemelkedünk, valamivé, valakivé vállunk, jelentőssé, kiélezetté, élővé, létezővé, egészségessé, és érzelemgazdaggá , általában még társadalmi színesség is jellemzi.
Nos, amit tudni kell a gazdagságról - szegénységről, hogy nem csak anyagi gazdagság-szegénység létezik, de létezik faji (lásd: faji gazdag: Luther King), társadalmi (lásd: társadalmi gazdag: J.K.Rowling), nemi (lásd: nemi gazdag: Erzsébet királynő), hovatartózási (lásd: hova-tartózási gazdag: Bill Gates), értelmi (lásd: értelemgazdag: Stephen Hawking), vagy érzelmi is (lásd: érzelemgazdag: Sai Baba)

Jelenléti állapotok: Szenvedés-Élvezet... ugye tudjuk, hogy vannak olyan emberek, akik karmológiai (karma)- vagy ok-okozati okokból kifolyólag el kell szenvedniük fájdalmakat, magányokat, egyedüllétet, vagy akár egyéb testi-lelki-szellemi hátrányt, sok esetben a társadalom legalja volt a negatív állapot, úgy az egynegyed része, míg a társadalom legpozitívabb része volt a legfeljebb, úgy szintúgy egynegyed, vagy valamivel több része a társadalomnak, míg egyiknek elsősorban testi adottságok vagy sérülések kifolyólagossága (vér-ideg-szövettan) szenvednie kell, addig van egy olyan társadalmi réteg is, amely gazdag testi adottságokkal rendelkezik (nemes), ez valamivel beljebb van az egynegyed résznél, de még nem egyötöd. Nos, a nemesek és a szenvedők között vannak különbözetek, de nem a szépségben, mert az ugye akár mindegyiknek megadathat.
Míg a szenvedők általában negatív herczben (mínusz hercz) rezegnek, és megkoncentrálják anyagi szilárdságunk, addig a nemesek általában pozitív herczben (plusz hercz) rezegnek, (akár 100 db felett) és ez anatómiai jelenlétünk kristályosítja, tudatosítja, részekre emeli fel, de akár a szellemi, lelki részre is.
Jó tudni azt is, hogy a fájdalmak ellenére, a nemességet élvezettel, (boldogság, öröm, vidámság, extázis) is el lehet érni, illetve még nemesben is lehet mínusz a rezgésünk, ha negatívak vagyunk!!!

Közösségi állapotok: Kedvezőtlen-Kedvező... a társadalmi megkülönböztetések ősidők óta foglalkoztatták a közösségeket, mert lehetett pozitív közösségi is egy ember, és negatív is. Míg a pozitív emberek általában kedvező állapotban vannak - mert azokat kapják - és előnyben, szeretetben, jóindulatban, vagy előkelőségben élik életüket, addig a negatív közösségi emberek általában hátrányos, több ízben háttérbe szorítkozó társadalmi rétegben kapnak csak helyett, sokszor gyűlöletben, rosszindulatú környezetben, vagy magatehetetlen- háttérbe szorult helyzetben élik az életüket.
Míg a pozitív közösségiek általában hőséget, meleget, és megnyugvást (vagy békét) hoznak a jelenlétükkel, addig a negatív közösségiek - sokszor nem is szándékosan, puszta szociális helyzetéből adódóan - lehúzó szókincs-használatot használnak, ami hideg, fuvallat, vagy nyugtalanság övezi (akár türelmetlenség) - nem mintha okkal, de adódik.

Ezek egyvelegje... Nos, ezeket lehet keverni, kavarni, színesen, feketén, ahogy szükséges nyesni, mert létezhet ötszörösen pozitív is, és ötszörösen negatív is, például szegény (tehát lehúzó energiájú)- aki negatív sodrás (tehát mínuszfejlődés)- negatív faktor (tehát taszítja a másik energiáját)- szenvedő (tehát hogy a karmája elszámolja e bűneit)- és kedvezőtlen ()- /// - vagy például gazdag (emelkedő energiájú)- pozitív sodrású (plusz fejlődés)- pozitív faktor (vonzza a másik jelenlétét)- élvező (tehát a karmája folyamatosan tápolja az ártatlanságát)- illetve kedvező ()-... aztán hogy ki akar ötszörösen pozitív vagy ötszörösen negatív ember mellett-alatt-felett-mögött lenni, az egyén kérdése, a háromszoros negatív is negatív, és a háromszorosan pozitív is pozitív... a többi már az egyén dolga!!!

...Kékplatánfa...

A bejegyzés trackback címe:

https://kekplatanfa.blog.hu/api/trackback/id/tr9916356188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása