Összesítő
2019. szeptember 16. írta: Kekplatanfa

Összesítő

Üdv és Sziasztok!

A 38. bejegyzés összesítője

Mint követhettük, megfejthettük a számmisztikát, és névmisztikát, tanulmányozhattunk vagy 6 féle horoszkóp rendszertanát, ami nem csak asztrológiai szempontból volt érdekes, hanem ezoterikus szempontból is, mert egyébiránt kiterjedt az érzékszervekre, és az elemekre is. Megismerkedhettünk az Embertípusokkal, milyen külső, és belső jellemvonzásai lehetnek egy emberi megjelenésnek, megfejthettük a mesterek gondolkodásmódjait, mi jó benne, és min kéne még változtatni, és megérthettük a szeretetnek és az érzelemnek néhány megjelenését is. A megvilágosodás filozófiájába is beletekinthettünk, többek között a tudatállapot igazságaiba, és Siddhartha Buddha tanelméletébe, követhettük a teremtés formáit is, belenézhettünk a mesterséges felfogás világába, valamint az ébredés tanulmányozásába.

Mindenek mellett az ezotéria- spiritualizmus- gondolati filozófia témát valamennyire kiveséztük, még ha az elme és az akarat témájába, az irodalmi tanfilozófiába, a színpigmentekbe, a jóslásba, és az egyéb kurzusokba nem is mentünk bele, mert ezekről is szó volt korábbi blogomon, csak most úgy láttam jónak, ha nem megyek bele a témájukba.

Ezt követően a blogom nagyjából készen is van. Nem is telt bele másfél hónap, és áttöltöttem a kékplatánfát. A Novella a Zongoristáról, és a Varga madara (Írástanulmány), valamint a Sci-fi példa mű és a Fantasy példa mű áthozásra kerül a másik blogról. A Sci-fi természetfeletti tudományos-fantasztikus irodalom, ami olyan világmindenséget tár elénk, ahol a miénket jóval meghaladott életfelfogás, és a technológia az alapismeret, és ezeket olyan rutinszerűen használják, mint ahogy mi a tévét, és a telefont. A Fantasy olyan természetfeletti képességcentrikus fanasztikusorientált irodalom, ahol a régmúlt rejtelmeinek világában feltárulkozik az egyszerűség, az egyöntetűség, és a csodálatos fantázia világ, ahol az emberek a természetfeletti erőktől nem riadnak vissza, és mítoszokról, átkokról, cselekedetekről természetes úton beszélgetnek, mint ahogy mi a kávézó tejszínes finomságairól, és pékáruiról. A Novella a Zongoristáról egy reality Musical mű, aminek a végét nem töltöm fel, mert keletkezés, a zeneelmélet, és a lélekvándorlás tanelméletét tárja elénk nyugati szemszögből. (Buddhista és lélekvándor tanelméleti tanító vagyok). A Döntő Ütközet már jó példa volt a háború hadszínterére, hogyan állták meg a régmúltban az emberek a döntő ütközeteket, ez egy kicsit hasonlított a travian Világcsodájának bevédésére, nem tanító jellegű, inkább példamű.

Az elmúlt 38 bejegyzés lényegében ezotérikus áttörés. Ami most következik, az a scientológia és a fantasztikus áttörés, valamint a művészet és rejtelem valamilyen szintű betekintése. Valamint szó esik 1. a Technológiáról, 2. a Spirituális és Akasha centrikus felfogásokról, 3. a Rohanó világról, 4. s néhány filozofikus tanításról (NEM VALLÁS), 5. az egészséges táplálkozásról, 6. az egészséges életmódról, 7. a Sport- Fittness és egyéb testmozgásról, 8. az Egyház és Rendbéli alapításról, 9. a Hosszú élet titkáról, 10. a Szellemvilágról, 11. a Lélekvándorlásról, 12. a Test Gravitációs- Tömegvonzási- és Mágneses térerőről, 13. a Hartmann vonalakról, 14. a Reiki csatornáról, 15. A Kémia elméleti nyolc eleméről, 16. A Gportálos oldalaimról, 17. A Publikálásról, 18. és az Oldalszerkesztési és Blog szerkesztési alapismeretekről (Szigorúan Informatikai szemszögből).

Hamarosan felkerül a letölthető Novella a Zongorizmusról mű. Csak érettségit megtett személy töltse le.

Minden jót

kekplatanfa

https://www.travian.com/hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kekplatanfa.blog.hu/api/trackback/id/tr3615109750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása