Technologizált lélek (I-1-es számú bejegyzés)
2019. október 02. írta: Kekplatanfa

Technologizált lélek (I-1-es számú bejegyzés)

Üdv és Sziasztok!


tech.jpg

Napjainkban, a rohanó világban egészségtelen társadalomban élünk. Mikor meghalljuk azt a szót, hogy technológizált lélek, kezdetben nem is saját magunkra gondolunk, hanem valami tudományos-fantasztikus képzelgés indul meg fantáziánkban. Igen, ez is a technológizált lélek egyik problémája. A legnagyobb gond, hogy mi magunk vagyunk digitalizálva, és minden fiatalabb generáció erősebb hatást szenved el a modernizált világunk befolyásától.
Egy mai fiatal számára természetes, hogy életének mindennapját elektronikai segédeszközökkel fűszerezi meg, s ezt oly tudatosan teszi, hogy rá sem ébred, önön magának emberi mi voltját helyezi a tudomány bástyái alá. Így jóformán az ember már nem is lélekből áll, hanem matematikailag létrehozott technikafüggő hibridfajjá válik. De nem csupán a fiatalok körében népszerű az elektronika, sajnos a középosztály is fél meddig már a modern kor függőségében szenved, és igazából az idősebb generációkra nem tudott befolyást gyakorolni a technológia. Mivel ők még természetes környezetben nevelkedtek fel, így lelkük is a természetes szellemre reagál, valamint a hatásoknak, és befolyásnak jobban ellenáll. Azáltal, hogy kifejlődő személyiségükben nem voltak a segédeszközöknek szerepe, megtartották szervezetük egészséges mágneses háztartását, valamint finom gondolkodásmódjukat.
Minden ember rendelkezik mágneses burokkal, melynek elhíresült neve aura. Talán az ezotéria beállítottságú emberek számára ez természetes, azonban az ezotéria sem más, mint mesterségesen létrehozott tudomány, melyben a természet magasabb létfokait akarják a mágiával összevetni.
A természetes mágnes burok nem sokkal születésünk után alakul ki fizikai testünk körül. Ez a burok a szervezet közvetlen védelmét szolgálja olyan elektromágneses hullámok ellen, melyek befolyásolják az idegi rendszerünk finom neutronközvetítő csatornáit, így káros elváltozásokat idézhetnek szervezetünkben. Az egyik legjellemzőbb fizikai elváltozás az emberben az elektromágneses tér hatására a rákos sejtek kialakulása. Ma már a rák világbetegségnek számít, ám köztudott, ez nem más, mint mutálódott, rendellenes sejt, ami osztódni képes.
Az emberi mágnes burok kétszer olyan lassan fejlődik ki, mint a fizikai test, teljes kötőképességét, és védelmi funkcióját a húszas éveinek közepén éri el az emberen, ám addigra olyan rendellenes elváltozásoknak teszik ki a fiatal, kifejlődő szervezet gyenge auráját főként elektromágneses segédeszközökkel, hogy ezzel idegrendszerét visszafordíthatatlan károsodásnak teszi ki, ami meggátolja a természetes hullámokra történő reagációt.
Elég, ha körülnézünk napjaink nagyobb városaiban, vagy közvetlen környezetünkben. Lépten, nyomon olyan eszközökbe botlunk, melyek mágneses atmoszférát termelnek üzemelésük alatt, ami negatív hatással van testünk természetes aurájára. A televízió az egyik legkárosabb eszköz, a készülék sugárzása alatt az állandó csatornakapcsolatával közvetlenül rákos hullámokat közvetít 2 méteres hatósugáron belül. Arról nem is beszélve, hogy a hallásunkat mesterséges rezgéshullámokkal ingerlik, míg látóidegünket a vizualitásra történő koncentrálással csökkentik, valamint a látóideg retinájának finom szerkezetére igen káros hatást gyakorolnak. Ez minden vizuális képernyőpanelre érvényes, beleértve a telefont, a számítógépet, kamerát, és az utcán állandóan változó reklámparkettákat, és neonfényeket. Minden elektromos készülék elektromágneses teret bocsájt ki saját méretének háromszoros kerületében. Tehát egy 50x25x100 cm nagyságú televízió közvetlen 2-3 méteres környezetben sugároz, egy telefon félméteres környezetben, míg a számítógép igen sok periféria eszközeivel együtt akár 5 méteres környezetben is. Ha azonban munkánk folytán nem tudunk megválni eme segédeszközök valamelyikétől, érdemes minél kisebb méretű tárgyak vásárlására összpontosítani, mint például asztali számítógépek helyett laptopra, képernyős mobiltelefonok helyet régi billentyűs mobiltelefonra.
Mikor egy elektromágneses aurát termelő készülék közvetlen hatása alatt állunk, időhossztól függetlenül saját auránk finomszerkezetét, és regeneráló képességét rongáljuk. Egy televízió vagy számítógép előtt eltöltött két óra semmiben nem különbözik félóra telefonálástól, vagy 5 percen át történő folyamatos ultrahangtól. Mikor egy mobiltelefon készüléket hallójáratunkhoz emelünk, mert fel kívánjuk hívni kollégánkat, barátunkat, olyan mesterséges infra hullámokkal bombázzuk szürkeállományunk idegi központját, ami megzavarja a neutronpályáinkat, ennek tartós fennállása agyi daganatot, vagy akár strokét is előidézhet.
Mivel a fiatal generáció segédeszközök állandó használatával növekedett fel, így számukra természetes olyan káros hullámok hatása alatt tartózkodni, ami nem kedvez mágneses háztartásuk finomodásának. Minden biológiai folyamatot befolyásoló hatás függőséggé válhat. Nem csupán anyagi függőség létezik, mint például a drog, a cigaretta, alkohol, vagy édesség állandó fogyasztási kényszere, hanem szervezetünk módosított idegpályája is függőjévé válhat a káros sugárzásoknak, és később már ösztönösen nyúlunk a káros készülékek után, ha fáradtak vagyunk, levertek vagyunk, ingerültek vagyunk, vagy fájdalmaink vannak. Tartják a kutatók, hogy a zene gyógyító hatással bír. Ez igaz, ha a forrás nem mesterséges készülékből ered. Mikor valaki mesterséges hullámhosszon szóló zene hatására kezdi jobban érezni magát, olyankor nem történik más, mint idegrendszerére történő módosító hatás eltereli agyunkat az impulzusok fogadásáról. Ráadásul bizonyos zenetípusok hallatása függővé tehet minket élvezetes ritmusuk miatt, aminek következtében a ráállított személy önön szervezetét önként rombolja tovább.
Technológizált társadalomban élünk! Áruházakban, üzletekben, körutakon ma már népszerű az elektromos készülékek reklámozása, mint például a televízió, a számítógép, MP3 sőt, az információszerzést lassan kizárólag médiára korlátozzák, és a sajtó kezdi elveszteni népszerűségét. Ma már nem olvas az ember könyveket, újságokat, inkább a kényelmes módszert választja, és a képernyő elé ülve szerzi be napi információszükségletét, és tájékozódottságát, ezáltal nem csupán kiszolgáltatottá válik, hanem még a készülék hatása alá is kerül.
A folyamatos készülékek hatása alatt történő tartózkodás alacsony vibráción tartja az emberi testet, ami meggátolja az érzelmek magas kifejezését, a test regeneráló képességét, a memória és gondolkodás természetes folyamatát, valamint aurájának helyes működését. Ha emellett még információforrásának nagy része materializált tudományalapokon nyugszik, mint például az oktatásban szerzett tudás nagy része, az ember érzelmi testét elveszi, és technológizált lélekké válik, aki nem tesz mást, mint folyamatos sugárzás alatt tartja testét, káros tevékenységeknek teszi ki magát, mivel ítélőképessége a sugárzások következtében eltompul, és szellemét nem használja másra, mint információ tárolásra, és befogadására, valamint ennek hibás feldolgozására. Később az emberben a tartós érzelemmentes életmód szeretethiányt ébreszt, mivel az ember természetes lelke nem képes a mesterséges életmódra átállni. A szeretethiány az invididualizált társadalom negatív nyomásának hatására fokozódik, ezáltal az ember kiközösítettnek, magányosnak, magára hagyottnak kezdi érezni magát. Ez depresszióhoz vezet, ami egyenes út az ön...ig! Idáig jutott modern, egészségtelen társadalmunk!
Azzal már bizonyára mindenki tisztában van, hogy vannak olyan különleges adottságú személyek, akik magasabb lelki fokozattal születnek meg, mint embertársaink. Többségük paranormális képességek birtokában van. Az ilyen magas kiterjedésű létezési tudatnak rendkívül sérülékeny az aurája, valamint mivel nagyobb az aura rezisztenciája, mint normál embereknek, így a rá gyakorolt elektromágneses hullámok több kárt okozhatnak a személyben, mint általánosan, rosszabb esetben el is veszthetik különleges adottságaikat.
Az emberi faj gondolkodása egy olyan egységes tudatmezőn nyugszik, amit kutatók morfogenetikus mezőnek hívnak. Az emberi faj minden tudása, tapasztalata, valamint érzelme ezen a felső (asztrális) síkon fut végig. Mikor az emberek elkezdenek gondolkodni, cselekedni, vagy emlékezni, nem tesznek mást, mint szellemüket összekapcsolják ezzel az asztrális síkkal, és onnan merítik szükséges információjukat. Azonban minden gondolatnak, és tudásnak aszerint van kiterjedése a felső folyamon, hogy milyen gyakran, milyen körülmények között, és mire használják. Mivel az emberek nagy része sérült aurával rendelkezik, ezért nem képesek az asztrális síkkal tudatosan kapcsolatba lépni. Minden szónak olyan energiakötödése van, amilyenné kialakította egy adott faj összessége. Ha úgy említem, hogy gyűlölet, minden olyan energia hozzákapcsolódik ehhez a szóhoz kimondáskor, amire az emberi faj valaha gondolt. Ha a szeretetet mondom, minden olyan pozitív energia megmozdul felém, amire valaha ember gondolt a szó kimondásakor. Azonban az eltárolt információ a szerint hívható elő könnyebben, vagy nehezebben, hogy milyen gyakorta használja egy faj kollektív közössége. Mivel napjainkban a negatív eredetű információ elterjedtebb a pozitívval szemben, ezért az egységes mágneses tudatmező is könnyebben módosítható ilyen energiaáramlással. Amíg az ember a mágneses auráját nem képes semlegesíteni a negatív intenzívitástól, úgy kollektív tudatát sem fogja tudni hatékonyan energizálni, valamint pozitívvá tenni.
Mentesítsük társadalmunkat a technológiától, és minden olyan megnyilvánulástól, mely nincs harmóniában a szabad, tiszta lélekkel…

További jókat

kekplatanfa

A bejegyzés trackback címe:

https://kekplatanfa.blog.hu/api/trackback/id/tr6315188128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása