A Kémia elméleti nyolc eleme 15-ös (XV) számú bejegyzés
2019. október 05. írta: Kekplatanfa

A Kémia elméleti nyolc eleme 15-ös (XV) számú bejegyzés

Üdv és sziasztok!

atom.jpg

A kémia nyolc elméleti eleme. Én kreáltam, egyszerű. Had magyarázzam el. Az első, ami a legkönnyebb, az éder, azaz a termosz, ami a fény, ennek van a legnagyobb gravitációs ereje, de a legkisebb mágneses polaritása. Ezt követi az éter, ami ugyebár már nehezebb az édernél, de gyengébb is nála. Majd jön a szél, ami már közepes gravitációval rendelkezik, de még enyhe mágneses polaritással. A Föld már nehéz alkáli elem, de ezért nem is rendelkezik akkora erőkifejtéssel, mint a szél, mégis nagyobb a vonzása, tehát többen igénylik a jelenlétét, és jobban tud hatni másokra. A Víz elem már nagyon enyhe anyagforma, mégis nehéz tömegvonzással rendelkezik, és ezért még több figyelemorientációval rendelkezz. A Tűz már nem énközpontú, tehát értelem szerűen nem rendelkezik akkora erővel, mint a víz, halmazállapota kisebb, de mégis nagyobb vonzási atmoszférával rendelkezik. A Fém már még nagyobb vonzással szinte mindig központban van, de sosem érvényesül, mert a tömegvonzása nagy, de a halmazállapota kisebb, ezért sebezhetőbb, még ha tömör is. Végezetül az Acél a legerősebb anyag, a legnagyobb vonzással rendelkezik, mégis a legkisebb a halmazállapota, tehát erőkifejtésre nem, vagy csak nagyon kis mértékben képes.

Éder 100% erő 1-2% hatás
Éter 92% erő 5% hatás
Szél 70% erő 10% hatás
Föld 62% erő 25% hatás
Víz 50% erő 33% hatás
Tűz 42% erő 45% hatás
Fém 31% erő 60% hatás
Acél 24% erő 80% hatás


Ezt úgy kell értelmezni, hogy míg a könnyebb anyagok nagyobb erőcentrikussággal rendelkeznek, addig a nehezebb anyagok nagyobb hatással. Példa kedvéért, ha egy ember egy ember arcába szellent, az szél, és köd, azaz éter, és az nagy erejű szellemi vagy asztrális változást indít el, de hamar elmúlik a hatása. Tartósan lemezíró hatalommal bír. Másik példa kedvéért: Ha egy ember vállon ragad valakit, égeti, és mondjuk kézlemezpáncélban teszi ezt, akkor annak a nyoma sokáig ott marad, mert szilárd, és sokáig emlékeztet minket valamire, hatása miatt, de viszont kicsit lassan hat erőkoncentráció hiányában, így van idő ellene védekezni.Így képzelem el a kémia nyolc elemi részét.


További szépet

kekplatanfa

A bejegyzés trackback címe:

https://kekplatanfa.blog.hu/api/trackback/id/tr3615200086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása