Az Akasha és a Spiritualizmus (2-es (II.) számú bejegyzés)
2019. október 06. írta: Kekplatanfa

Az Akasha és a Spiritualizmus (2-es (II.) számú bejegyzés)

Üdv és Sziasztok!

A Mátrixról már volt szó. Ahogy a Síkokról is, a Mezőkről is, és a Szintekről is, valamint a Téridőről is esett szó, és az Idősíkról is. Ma az Akasháról fogok beszélgetni, meg egy kicsikét, de csak egy egészen kicsikét a spiritualizmusról.
Az Akasha olyan centrikus együttállás, ami Szimmetrikusan tükrözi az Elme és a Tudat közötti összhangot, és egy spektrumban tárolja el, amihez az elme egy génkészlet segítségével férhet hozzá. Valamennyi skálája a testünkben - lelki test, szellemi test - is megtalálható, vagy a testünk körüli mátrixban, de nagyobb intervalluma azonban csak felettes útján, a szimmetrikus tengely tükörforgatagból, a Nagy Szellemi Felsőbb Tartományban elhelyezett adott síkján található, onnan hívjuk le előbb az auránkba, majd utána a tudatunkba, bár már nagy előfordulással van az is, hogy egyenesen a pillanatnyi elménkbe hívjuk le az információs sztrádát is.
A Mentális Auránk képes rövidebb-hosszabb időre felhangolódni az intuíciónk segítségével arra az akashánk centrikus síkjára, amiről mi, vagy általunk vezérlődött szabad akaratok csatlakoznak, és onnan merítjük személyiségünk megtapasztalására kialakult Szellemi Összhangot.
Az Aura testünk körül helyezkedik el, és a sötét színárnyalatból a világos felé haladva egyre finomabb éteri energiával vezérelt aurisztikus ködös kép. Az Akasha pedig azon információnk összességének együttállása, amivel mi fogadjuk, vagy közöljük a lineárban a létünket, és a körül forgatag információt.
A Spiritualitás nem más, mint olyan szellemi, vagy mentális auránk által vezérelt szellemi összkép, amivel mi türközzük a saját informatizálódásunkat a létezés energia háztartásába, és onnan nyerjük vissza saját árnyékunkat.
Vannak csakrák, ezek a mi Energetikai központunkban vannak jelen, és többek között lentről felfelé, tehát a intim-közünktől a koponyánk közepéig vezet fel, és hét csaktát érint, ezek olyan csatornázott energiák, amelyek általunk eltárolt, feldolgozott, és visszatükrözött szín és frekvencia valamint hullámhossz és mező asztrális génállományai is lehetnek.
Remélem, segítettem.

További jókat

kekplatanfa

A bejegyzés trackback címe:

https://kekplatanfa.blog.hu/api/trackback/id/tr5215202102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása