A Lélekvándorlás (11-es (XI) számú bejegyzés)
2019. október 10. írta: Kekplatanfa

A Lélekvándorlás (11-es (XI) számú bejegyzés)

Üdv és Sziasztok!

lelek2.jpg

A Lélekvándorlást a Buddhizmus és a Krishnizmus is tanítja, miszerint a 9 vagy 10 életet állat vagy ember formában megélni, és tökéletes létezéssé alakulni. Ez bolygóállásokra is vonatkozik, míg elvileg a Nap az első élet, a Neptunusz a 9. élet.
A lélekvándorlásról sok hiedelem kering, mint például hogy nirvánából származunk, asztrális síkon fejlődünk, paradicsomba, olám hábába jutunk, vagy az Éden kertben teremtettek meg bennünket.
A lélekvándorlást nem úgy kell felfogni, miszerint én elrugaszkodok az anyagtól, és más leszek, igenis anyagilag kell mássá lenni, Kaphából Advába jutni. A lélekvándorlás a lélek, a testünkben található asztrális forma vándorlását teszi lehetővé, miszerint a lélek testből testbe száll, vagy létformából létformába. Egyes létminimumi tanítások arról beszélnek, hogy az ember ott élet újjá, ahol elhuny, fa, vagy más élőlény formájában. Egyesek szerint ember és állat között történik váltakozás, mások szerint növény, állat, majd ember, megint más azt vallja hogy egy későbbi életében szintúgy emberként él tovább, sőt, egyesek odáig merészkednek, hogy azt vallják, emlékeznek korábbi életükre is. Ezek a lélekvándorok, vagy más néven reinkarnációk, azaz ismételt variációk. A test sorozatos formai és személyiségének összképe egy adott pillanatnyi akarat és gondolat reagációja.
Remélem, segítettem.

További jókat

kekplatanfa

A bejegyzés trackback címe:

https://kekplatanfa.blog.hu/api/trackback/id/tr1415216054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása