A Gportálos oldalaimról (16-os (XVI.) számú bejegyzés)
2019. október 11. írta: Kekplatanfa

A Gportálos oldalaimról (16-os (XVI.) számú bejegyzés)

Üdv és Sziasztok!

Vannak a blogokon, facebookon, twittleren, és a thunderbirden kívül, illetve egyéb társkeresési oldalakon kívül, továbbá bizonyos e-mail szolgáltatókon kívül olyan lapok, amelyeket úgy hívunk, weboldal. Weboldal sok minden lehet, ami több funkciós, saját domain névvel rendelkezik, és nem egy közösségi hálón terjeszkedik hanem a nyílt World Wide Weben. A többoldalas szerkesztési oldalak között azonban vannak előnyösebb keresési feltételek, és hátrányosabb keresési feltételek, és sajnos az előnyösebb látogatási statisztikával rendelkező oldalak fizetősek szoktak lenni. Egykoron majdnem minden oldal fizetős volt, mára azonban ez megváltozott.
Van például a www.lap.hu, vagy az www.oldalam.hu, vagy a www.honlapom.hu oldalon kívül egy olyan nyílt forrású, új szabványokkal rendelkező oldal, amihez csak egy email, egy jelszó, és egy felhasználói név jelenik meg, ez pedig a Gportal, azaz az én általam egykor (2005) megismert, és sokáig kedvenc oldalaim közé tartozott weboldal. A címe a következő: www.gportal.hu
Fizetős volt 2015-ig, 20 kredit, azaz 500 ft az ára.
Nos, az oldalak arra jók, hogy megosszunk tartalmakat, és hogy egy témát kielemezzünk rajta alaposan. Mindenképpen jó, ha az oldalak van rajongási köre, de fontosabb témák után kell érdeklődnie. Ilyen például a sci-fi, vagy a fantasy oldal. Azonban ma már a Japán Ipari és Gazdasági Forradalom által az Anime, és a Manga is bemutatkozik. Míg a blogon általában véleményt, ismeretet, olvasmányt tárgyalunk át, vagy ismerkedést és történeteket, addig a weboldal, még ha fizetős is, saját garanciás tartalommal rendelkezik, és lehet kiterjesztett irány is, nem olyan megkötöttek a tartalmai.
Remélem, segítettem.
Ajánló: www.animefantasty.gportal.hu - Ez egy régi animével foglalkozó oldal, már regisztrálni kell, elérhető vagyok ott e-mailon onlinén, és az alapokat megmutatja, mint például a Vendégkönyv, Panaszkönyv, Statisztikák, Órák, Chatok, Fórumok elhelyezése, modulok és panelek, vagy például a linkek gyűjteménye, és a szavazás.

További jókat

kekplatanfa

A bejegyzés trackback címe:

https://kekplatanfa.blog.hu/api/trackback/id/tr7915217042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása