A Hartmann vonalakról - kissé matematika (13-as (XIII) számú bejegyzés)
2019. október 13. írta: Kekplatanfa

A Hartmann vonalakról - kissé matematika (13-as (XIII) számú bejegyzés)

Üdv és Sziasztok!

„Hartmann” háló, térrács, sávsugárzás: Olyan földsugárzással rendelkező hálórendszer, mely egy adott bolygónak geometriájának törésvonal hálója mentén fekszik. Az egyenlítőnél a legszélesebb, a sarkoknál a legkeskenyebb. A háló a mágneses polaritás hatására állandóan változik.
Érdekesség: A templomok döntő többsége egy-egy ilyen törésvonalra épültek!
Nos, a Hartmann vonalak egyéb energializációra is kiterjednek, mint például energiaközvetítés, és energiaterelés, energiatovábbítás az adott hartmann törésvonalon. Mivel a törésvonalon általában nevezetes épületek épülnek - jól látjuk, a mérnökök jó munkát végeznek - így egy adom-kapom áramlás folyamata történik a vonalon. Minél többször fordul meg a vonalon, annál nagyobb hatással van a vonal poláris hullámaira, és a vonal sávenergiája, vagy más néven sávsugárzása annál jobban rezonál vele. A Hartmann vonalakon olyan épületek, mint a templom, energiafelvevő aurisztikával is rendelkezik, vagy éppen leadó erőmezővel, attól függően, mikor tartják a misét.
A Hartmann vonalak energiaáramlását ki lehet számítani, így a földet kerülgető energiamező - általában az utak, utcák arra kanyarodnak, amerre a térrács vezet - 24 óra leforgása alatt megkerüli az égitestet, és másnap pár perc késéssel, de befut az energiafeltöltődés. A hartmann vonalakon magasabb a rezgés, és a frekvencia, ellenben a rádióadóvevő, és a sávszélesség akadozik, vagy egyáltalán nem elérhető. Azt is meg lehet figyelni érdekességként, hogy a harmann térrácson lehet gyógyítani, reikit létrehozni, vagy egyéb telepatikus-terapeuta gyógyászatot, gyógyító kezelést végrehajtani, nagyobb valószínűséggel fejit ki a hatását.
Remélem, segítettem.

További jókat

kekplatanfa

https://www.travian.com/hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kekplatanfa.blog.hu/api/trackback/id/tr1215220566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása