A Reiki csatornákról (14-es (XIV.) számú bejegyzés)
2019. október 14. írta: Kekplatanfa

A Reiki csatornákról (14-es (XIV.) számú bejegyzés)

Üdv és Sziasztok!

„Rei-ki”: Olyan Univerzális gyógyító erő, mely egyetemes élet-erőt ad attól a féltől, akinek a csatornájába leérkezik az erő, annak a félnek, aki felé kezeit tartja. Nem helyettesíti az orvosi ellátást, és nem is azonnali gyógyulást ad. A kezelésre többször kell eljárni. Meggyorsíthatja a gyógyulás időtartalmát, és a bőr regenerálódását.

A Reiki olyan energiacsatornarendszer a testünkben, mint például a ka csatorna, a ji vonalak, vagy a csakra rendszer, esetleg az asztrális ködfosziliny, és az elmeháló, vagy a tudat és auramező. Ilyen mezők, és áramlások veszik körbe a test energetikai háztartását, köztük a legjelentősebbek egyike, bár nem utolsó sorban, a reiki csatornarendszer. Ez egy olyan csatorna, ami képes energia befogadására, közvetítésére, és továbbítására illetve visszaterelésére. A ka csatornához hasonlóan felettes énből érkezik az energia, és a test áramvonalas rei vonalain átáramolva feltölti a központi csatornát, onnan kezekbe, vagy fejbe továbbítva gyógyító egy fajta harmonikus kifinomult energiamezőt bocsájt az alany részére. A reiki csatorna sok féle irányból csatlakozhat a lótuszhoz, ezért fontos megtalálni azt az irányt, ami a legegészebb, és legfinomabb rezgésű, ehhez szükséges beavatott hangoló segítsége. Ha tapasztalatlan energetika feltörés éri a csakra mezőt, és a rei vonalak nem megfelelően törik fel a korona csakra pecsétjét, akkor az energia hibás, rossz áramlású, és lassú továbbítású lesz, ezért gyógyításra nem is igazán lehet majd használni, és ráadásul beszennyeződik a rossz csatornától a lelkünk energetikai háztartása, ami hosszabb távon a lelki egyensúlyunkra, dnsünkre, és pigmentünkre is hatással lehet, tudatállapotunkat, érzelmeinket, és harmóniánkat is befolyásolja, ezért nem mindegy, ki töri fel a pecsétet, és milyen szertatással, az élet múlhat rajta, csak megfelelő Trandicionális Japán 1922-as ágú hiteles pecséttel (Uszui Mikao - 1922 - Kurama hegy) ellátott tanítványmester törheti fel a pecsétet, mert csak így működik tisztán az energia.
Remélem, segítettem.

További jókat

kekplatanfa

https://www.travian.com/hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kekplatanfa.blog.hu/api/trackback/id/tr6615222936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása