További 15 ereklye minta
2019. október 30. írta: Kekplatanfa

További 15 ereklye minta

Üdv Mindenkinek!

Mielőtt a Publikálásról szó esne, mert tudom, kihagytam, azelőtt kezdődjön 15 ereklye blog bejegyzés, 15 műből fogok ízelítőt adni, aztán tanácsot, hogy hogyan szerezzük meg.

Lesz benne kaland, pénzsóvárgás, kincskeresés, menekülés, félelem, izgalom, akció, küzdelem, variáció-kombináció, szeretkezés, szórakozás, játék, élvezet, és filozófiai gondolatok.

Az elkövetkező 15 blogbejegyzés 61-75-ig, plusz az útmutató és a publikáció 77 kiemeli az oldal színességét, minden ereklye blogbejegyzés érdekességgel, színes képpel, és fantáziával kerül vetítésre. Az apróbb történetekért felelősséget nem vállalok, emberben induló változásokért, felelőtlenségért, toleranciakimaradásért nem felelek. Képzeleten alapulnak, ahogy a Fantasy Minta vagy a Sci-fi Minta, csak saját elhatározásra olvasd.

November 1-től

További jókat

kekplatanfa

A blog szerkesztője

https://www.travian.com/hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kekplatanfa.blog.hu/api/trackback/id/tr6615273584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása