Koronavírus - Fantázia - Korhűsablon
2020. április 11. írta: Kekplatanfa

Koronavírus - Fantázia - Korhűsablon

Sziasztok és Üdvözletem mindenkinek!

A Koronavírus járványa nem rég kezdődött el, úgy március idusán, ha jól tudom, ezért el is engedték a március 15-i ünnepséget, sőt, egyéb dolgot is, mint a rendezvényeket, és összejöveteleket. Március 25. Kiürültek az utcák. Április eleje. Már fojtó influenza uralkodott a levegőben. Április 10 körül. Elméletileg kórházakat húztak fel a világ számtalan területén, Kínában 10 nap alatt, Magyarországon 20 nap alatt. Az ellenszer elvileg több helyen van, egyes teóriák szerint kínai laboratóriumból indult a vírus, mások szerint Amerikából. Most végéhez ért a karantén projekt, avagy a kijárási korlátozás, mindenki óvatosan lépjen a szabadba, és vigyázzunk az egészségünkre. Bízzunk benne, hogy ez is, akár a többi járvány is, tovább lép életünkben.

A Fantázia ma már közkedvelt marketingpiac a világkereskedelemben, néhány sor, hangjegy, és vonal eldönt mindent, sőt, sokszor egyéb tárgyakkal, ételekkel való vacakolás is. Igen ám, de tudnunk kell, hogy a Fantázia is, akár úgy ahogy a Képzeleterő világában megannyi ötlettár, közös meghatározónk az emberiség valamennyi területén. Éppen ezért oda is kell figyelnünk a Copyrightekre, a Tabukra, és a figyelmeztetésekre, mint hogy is a Fantázia ne legyen más képzeletvilágából, sem más ötletéből, ne tükrözze más érzéseit, és gondolat színéma világát, és ne adjon se kezdetleges lökést, se végső lépést tétlenségünknek éppen úgy ne, mint cselekedetünknek. Gondolkodjunk pozitívan, ötleteljünk jól, és figyeljünk arra, hogy a Fantáziánk ne más képzeletvilágának tárházát merítse ki, ugyanakkor ne is árulja el, hogy kik is vagyunk.

Korhűsablon. Minden kornak megvannak a maga jellegzetes motívumai, mint például az alap instrukciók, vagy például a szerkezetei és vázlatai, jellegzetes sablonjai, amik évtizedenként, de öt évente mindenképp, változnak. Ezeknek azonban hűeknek kell lenniük a korokhoz, és szerkezetileg jól kell felépíteniük az adott témáikat. Míg 75-ben az általános motívuma az inspirációnak a Közszféra, és Tájkép-Anatómia posztolása, addig 85 és 92 között már strukturális számelmélet dinamikája a szemlélete az általános inspirációnak. 88-90-es években kialakult egy újabb hangsúlyosság, ami 2000-ig eltartott, ez már a Reality Inspekció Grafikon és Technikai sajátosságai már korhűbbek voltak 2020 sablonjaihoz képest, addig 2000 és 2008 között a Digitális Világszemlélet kezdett kialakulni. 2010 és 2020 között pedig már a Releváns találatok, és biztonságtechnológiai fejlesztések voltak a kiinduló pontok, addig 2020 és 2025 között vélhetőleg ki fog alakulni a Stabilitás és a Tengés poszt korképe, és 2025-2033 között lesz újra, a korábbi 1912-1920 közötti világnézet elfogadott, az Antikvitás reneszánsz időkorhű sabloniság.

 

Kellemes húsvétot kívánok mindenkinek

Kékplatánfa / kekplatanfa

A bejegyzés trackback címe:

https://kekplatanfa.blog.hu/api/trackback/id/tr9215605524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása