Esszencia, más néven Lineáris felfogás a struktúránkban
2020. április 18. írta: Kekplatanfa

Esszencia, más néven Lineáris felfogás a struktúránkban

Sziasztok, és Üdvözletem mindenkinek!

Esszencia... minden keveredés komoly előrelépés életünkben. Néha szembesülünk azokkal a tényekkel, hogy a Lineáris számmisztika nem mindig kedvezz nekünk, máskor meg tudjuk, egész csillagrendszer mellettünk áll. Hogyis van ez a horoszkóp dolog? A Lineáris felfogás nem egyedi, tipikus példája az egyidejű gondolkodásmód kisiklása, és a struktúránkba való épülés hiánya. Mert hogy ezért haladunk előre a végtelen Időben, hogy egy kis Lineáris síkot szerezzünk.

Struktúránk ma már széles és színes e világban, megtaláljuk magunkat környezetünkben, hobbinkban, világszemléletünkben, színekben, szavakban, számokban, szimbólumokban, és emblémákban. De vajon a struktúránk képes alkalmazkodni a Lineáris síkhoz? Ehhez nekünk kell alkalmazkodnunk a környezetünkhöz, és meg kell értenünk, hogy csak olyan dolgokat tudunk beépíteni világfelfogásunkba, amelyek alap mérföldkövek látásmódunkban, képzeletünkben, és felfogásunkban. Nagyon nem is tudnánk mások lenni annál, amik vagyunk. Éppen ezért a struktúrális építkezésünk elsősorban saját életünk színesebbé tétele, és csak másod sorban nyitás a külvilágra, vagy annak befogadása.

Esszencia bármi lehet, ami kézzel megfogható, és megalkotható. Ám ezzel óvatosnak kell lennünk, és úgy kell kevernünk, hogy tejes, tejszínes, krémes, finom, tiszta, és művelt legyen. Ezzel az esszenciával festegetjük személyiségünknek azt az arcát, amellyel nyitunk a kapcsolatokra, vagy megtaláljuk az alkalmazkodást, esetleg teremtést, amit szeretnénk elérni. Ha elég színesek, és finomak vagyunk, be tud épülni mindennapjainkba az a csepp, amely örömöket is okozhat, és kellemetlen meglepetéseket. A dolgok már csak ott kezdődnek, hogy a festő vagy e, vagy a vászon. Ennek eldöntéséhez be kell állnod a tükör elé, és meg kell kérdezned, kivel mit beszélek, honnan hová tartok, mi épül belém, és mit építek. Ekkor jövünk rá, hogy személyiségünknek melyik részét festjük, és melyikkel festünk. Én ezt nevezném Lineáris síkkal való játéknak, vagy más néven Lineáris felfogás a struktúránkan.

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek

Kékplatánfa - kekplatanfa

https://www.travian.com/hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kekplatanfa.blog.hu/api/trackback/id/tr8815621048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása