Horoszkóp I.: Nyugati Horoszkóp (éves)
2019. szeptember 05. írta: Kekplatanfa

Horoszkóp I.: Nyugati Horoszkóp (éves)

Üdv és Sziasztok!

Az elmúlt napokban sok féle horoszkópot megismerhettünk. Évest, és havi bontásút, keletit, és nyugatit, állatövest, elemest, érzékszervit, vagy éppen mitikus lényekkel telit, sőt, még típusokat is. Egyik legelterjedtebb horoszkóp a Nyugati típusú horoszkóp, mely a Föld bolygó forgásával 12 csillagállás szögébe esik, egy évben. Ezek elemei szintén mitikus dolgok, bár ezek inkább embertípusok. Az Indiai horoszkóppal és a Héber horoszkóppal ellentétben lényegre törő, nem részletes, és mégis, reális, talán ezért terjedt el a legjobban a kereszténységgel a középkorban, persze akkor is csak egyes rendek, szekták tulajdonítottak neki nagy jelentőséget. Íme, minden horoszkóp horoszkópja, a Nyugati horoszkóp!

Vízöntő (január 20 - február 17.)

A Vízöntő a mai kor embere. Idealista, eredeti, függetlenségre vágyó típus. Forradalmár és újító, bár alapvetően nem akar harcolni. Nem tűri, hogy elnyomják és uralkodjanak rajta. Valahogy mindig eléri, hogy önálló és független lehessen.

Halak (február 18 - március 19.)

Érzékeny, szerény és alkalmazkodó személyiség, sok intuícióval és gazdag fantáziával megáldva. Nagy beleérző képesség, kiváló ösztönök és tökéletes tisztánlátás jellemzik, ami az embertársaival szemben megnyilvánuló segítőkészséggel és odaadással párosul.

Kos (március 20 - április 19.)

Spontán, bátor, kezdeményező típus. Nehéz vele felvenni a tempót, mindenbe gyorsan belevág és gyorsan be is akarja fejezni. Robbanékony, versengő, ambiciózus.

Bika (április 20 - május 19.)

Nyugodt, stabil, kitartó ember, aki mindig az állandóságot részesíti előnyben. Döntéseit, cselekedeteit megfontolja, biztonsági játékos.

Ikrek (május 20 - június 20.)

Örökös mozgásban van, célja új ismeretek szerzése és továbbadása. Jó kommunikációs készséggel rendelkezik. Nyugtalan és kíváncsi, kezdeti fellángolása az új dolgok iránt gyorsan elmúlik.

Rák (június 21 - július 21.)

Érzékeny, intuitív, harmóniára törekvő ember. Igen gyorsan alkalmazkodik mások szokásaihoz vagy véleményéhez. Könnyen megsértődik, és visszahúzódik a rák páncélzata mögé, és minden erejével igyekszik elrejteni puha és sérülékeny bensőjét.

Oroszlán (július 22 - augusztus 22.)

Testileg és lelkileg erős, pozitív kisugárzású ember. Életöröm, optimizmus és elevenség jellemzi. Vezetésre született, bízik önmagában és másokban is. Szenvedélyes, erős akaratú, felelősségteljes.

Szűz (augusztus 23 - szeptember 21.)

Előrelátó, megbízható és rendszerető. Szorgalmas, művelt és fejlett intellektuális képességekkel bír, józaneszű, módszeres és elemző. Mindent előre megtervez, minden cselekedetének célja van.

Mérleg (szeptember 22 - október 22.)

Kedves, diplomatikus, kiegyensúlyozott egyéniség. Jó kapcsolatteremtő képességgel rendelkezik, nyílt és empatikus. Igyekszik mások elvárásainak megfelelően viselkedni, mivel szereti elkerülni a konfliktusokat.

Skorpió (október 23 - november 21.)

Érzékeny, áldozatkész és céltudatos. Filozofikus alkat, határozott, kutató szellem. Az érzelmi hullámzásból új energiát nyer, amíg mások elfáradnak, ő feltöltődik. Energiái vonzzák az embereket, remek beszélgetőpartner. Az önvédelem és öngyógyítás mestere.

Nyilas (november 22 - december 20.)

Energikus, érdeklődő és színes egyéniség. Fontos számára az élet élvezete, könnyen lelkesedő ember, mindenbe szívesen vág bele. Jó humorérzékkel rendelkezik, derűs, barátságos modora vonzza az embereket.

Bak (december 21 - január 19.)

Komoly, határozott, céltudatos ember. Amit megígér, minden körülmények között igyekszik megtartani, amibe belefog, azt pedig mindenáron véghezviszi. Elfogadja a törvényeket és a világ rendjét, nem is akar változtatni rajtuk.

Szépeket

kekplatanfa

A bejegyzés trackback címe:

https://kekplatanfa.blog.hu/api/trackback/id/tr315042932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása