Néhány Filozófiai Tanítás (Nem Vallás) (4-es (IV.) számú bejegyzés)
2019. október 15. írta: Kekplatanfa

Néhány Filozófiai Tanítás (Nem Vallás) (4-es (IV.) számú bejegyzés)

Üdv és Sziasztok!

Kereszténységről már sokat hallhattunk, nem is csoda, világvallás. De Távolkelet, Távolnyugat, Távolészak, és Távoldél még mindig rejtélyeket tár fel előttünk.
Távolnyugat: Érdemes körülnézni a Spirituális hitű Nyugati Indiánok között, akik vándoroltak. Ők úgy tartották a Maja, az Inka és az Azték volt a Tető. Szimbólumuk a Dinoszaurusz, jelképük a piramis, kincsük az arany. Egyes Hierogrifák arról árulkodnak, hogy ahogy az Egyiptomi táblákon, úgy az Amerikai táblákon is képkommunikáció volt megfigyelhető. Az ismételt szimbólum ugyanazt a szót takarta, tehát szűkszavú ragozott nyelv lehetett az ősi amerikai Indián: Sokáig megtartották a vadászat-halászat kultúrájuk, és a Sámánhitűeket, miszerint a Túlvilággal, Szellemvilággal felvehetik a kapcsolatot. Egyes törzsi hitek odáig merészkedtek, hogy van egy Nagy Szellem, aki kis szellemeket teremtett, mint például a Tűz szelleme, a víz szelleme, a szél szelleme, és a föld szelleme, ezek nem azonosak a görög istenekkel, vagy a Gaia teremtményeivel. A sámánhitük törzsfőnököt igényelt, aki a vezetőjük volt, és Tűztáncot járt, illetve Zoodiákus naptárt készített, amit még az Európai felfedezők vittek át Krisztus születése előtt.
Távolészak: A Zoodikáus naptár alapjait fektette le, miszerint mindent Állatok Szelleme Irányít, Napok, Hetek, Hónapok, Évek, Korszakok követik egymást, a Föld forgását azonban apállyal-dagállyal, és mágiával figyelték meg. A szélárnyékokba vetett barlangokban már az ókorban Kalendárium és Csillagászati tárgyak voltak elhelyezve, és a Germán törzs létrehozta a Tűz szellemét, és a Háború Istenét, akik hadvezérekre alapoztak, és természetesen már Krisztus előtt a Démonmitológiára. Az Északi sarkon egyesek az állatokat isteneknek nevezték el, és a Sarkfényéből kiolvasták a Csillagállást, és az asztrológiát, amiből elkészítették a Vízöntők Horoszkópját.
Távoldél: Délen, Afrika, és Ausztrália területén Sámánista hitű szertartások voltak, szintén, ahogy Amerikában, törzsi vezetéssel, míg Ausztráliában különböző hangszerekkel imádták az Isteneket, és ők A Tenger Szelleméhez szóltak, illetve a Nagy szellemhez, addig Afrikában a Szíriuszi kapcsolatokra építkeztek, illetve Kenyában a Jóslásra, a Kuruzslásra, és a Részrehajlásra, így Afrikában megszületett az Állathit, azaz minden isten élő fia, és az állatok királya vallás, nem véletlen, a természeti horoszkóppal rendelkező Afrika rejtette el a Friggyládát, amit a rómaiak, a germánok, és az amerikai egyesült államok egyiptomi helytartói kerestek, hogy feltárják az utolsó napokat.
Távolkelet: Távolkelet elsősorban három országra épül, az Indiára, a Kínára, és a Japánra. Míg Japánban a minden élő szentségére tanított a Shinto szentély, valamint a minden élő szeretetére, és a minden élő szellemére, illetve a minden szellem szentségére és tiszteletére, addig a Kínai Asztrológia az Állatokat, - elsősorban háziállatok - könyvelte el horoszkópnak, illetve létrehozta a harcművészet kultúrát, és a Isteni Császárista Fiait, a Szentéletűeket a Tiltott városban. Indiában olyan tanítások folytak, amelyek az Evangéliumtól kissé eltérőek, ilyen volt a Nirvána Hite - ami az eggyé válás tanfilozófiája - az Akasha - ami a dualizálás filozófiája - a Paradicsom - ami az Istenek Édenkertje - illetve az Olám Hábá - ami a szent lelkek megpihenő helye. Ázsiában kezdték el tanítani az utakat, például a Kis Út, a Nagy Út, és a Gyémánt út, ez a Buddhista, és a Lélekvándorlást filozófiáját, miszerint minden élő 9 vagy 10 előbb állati majd emberi élet után fokozatos feljebb lépéssel éri el a tökéletes állapotot.
Ajánló: Ajánlom a Tizenkétkeresztes rendet, az Evangélim Apostolainak a Cselekedetét, és a Sátán Egyházát.

További jókat

kekplatanfa

https://www.travian.com/hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kekplatanfa.blog.hu/api/trackback/id/tr5915223942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása